Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ο Σαμαράς ο Hi-Fi θα μας φέρει Wi-Fi!


Εθνική συγκίνηση προκάλεσε η χτεσινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως σε ένα χρόνο όλη η Ελλάδα θα έχει δωρεάν Wi-Fi.

Ανατρίχιασαν και οι πρωτεργάτες και οι αγωνιστές της Επανάστασης του ’21 -στον πίνακα πίσω από τον Σαμαρά-, μόλις άκουσαν πως το όραμα της Επανάστασης για δωρεάν Wi-Fi επιτέλους δικαιώνεται και πως δεν έχυσαν το αίμα τους άδικα.

Η υπόσχεση Σαμαρά για δωρεάν Wi-Fi σε όλη την Ελλάδα σε έναν χρόνο προσφέρεται για σάτιρα και ειρωνικά σχόλια.

Μπορείς να γράφεις για ώρες.

Αλλά θα ήθελα να σταθώ σε κάτι άλλο.

Το ότι ο Σαμαράς, ο πρωθυπουργός της χώρας, επιλέγει μετά από τέσσερα χρόνια χρεοκοπίας της Ελλάδας να υποσχεθεί στους Έλληνες δωρεάν Wi-Fi, δεν λέει και τόσα πολλά για τον ίδιο αλλά λέει πάρα πολλά για τους Έλληνες.


Θλιβεροί κατσαπλιάδες και ραγιάδες, έτοιμοι να ψηφίσουν όποιον θα τους τάξει κι ένα καθρεφτάκι.

Κι αυτό, ο γελοίος Σαμαράς το ξέρει.

Ο Σαμαράς είναι ένας ψεύτης χωρίς καμία ντροπή και ξέρει πως σε έναν χρόνο δεν θα είναι πρωθυπουργός.

Από τον Σαμαρά θα απαλλαγούμε, από τους εαυτούς μας όχι.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου