Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ. ΤΟΝ “ΚΑΙΕΙ” ΤΟ “ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ”

barbitsiotis

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των οικοπέδων Παπαδημητρίου στη Γλυφάδα, αφού ο Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα άρσης ασυλίας του Υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και αφορά κατηγορίες για κακουργηματική απιστία όταν διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος.

Με τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία ο Βαρβιτσιώτης εμπλέκεται κατά το διάστημα 2011 – 2012 όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος στη Γλυφάδα, ο Εισαγγελέας το Αρείου Πάγου, ζητά να αποφανθεί το Σώμα για την άρση ή μη της ασυλίας του Υπουργού.

Παράλληλα έστειλε την υπόλοιπη δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σ’ όσους δημοτικούς συμβούλους (27) ψήφισαν για την αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου ζημιώνοντας το Δήμο Γλυφάδας κατά 2,8 εκατ. ευρώ.


Η υπόθεση της αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου η οποία εδώ και δύο σχεδόν χρόνια έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της πόλης, πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από ενέργειες του πρ. Αντιδημάρχου Οικονομικών Δημήτρη Καραπάνου, ο οποίος εξ αρχής αμφισβήτησε την ορθότητα της αγοραπωλησίας αυτής, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα, ως το “Βατοπέδι της Γλυφάδας”.

Θελήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κύριο Καραπάνο και να ζητήσουμε περισσότερες διευκρινήσεις πάνω στο θέμα αλλά μας δήλωσε πως στην παρούσα στιγμή δεν θα ήθελε να κάνει καμία δήλωση. Επιφυλάσσεται να μιλήσει τις επόμενες ημέρες.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε πως το vimaonline.gr έχει αναφερθεί επανειλλημένως με σχετικά δημοσιεύματα πάνω στο θέμα των Οικοπέδων Παπαδημητρίου καταγράφοντας με λεπτομέρειες όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης.

Τα οικόπεδα αυτά είχαν απαλλοτριωθεί με σκοπό μετατραπούν σε πλατεία και παιδική χαρά. Όμως επειδή πέρασε πολύς χρόνος χωρίς να ολοκληρωθεί η απαλλοτρίωση το δικαστήριο την ακύρωσε.

Τελικώς το δημοτικό συμβούλιο αγόρασε αυτά τα ακίνητα αλλά εκτιμήθηκε, με τις τότε αντικειμενικές αξίες, ότι για την απαλλοτρίωση ο Δήμος θα επιβαρυνόταν με 5,9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ με απευθείας αγορά η επιβάρυνση ήταν 8,7 εκατομ. ευρώ. Δηλαδή, σημειώθηκε βλάβη στο Δήμο ύψους 2,8 εκατομ. ευρώ.

Το ρεπορτάζ είναι από το vimaonline.gr, ωστόσο το Μακελειό κρατά τις επιφυλάξεις του μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση και από την εισαγγελία.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου