Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ : «ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ»

kapernaros1

Το Μακελειό επικοινώνησε πριν από λίγο με τον Βασίλη Καπερνάρο όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ ελέγχεται για φοροδιαφυγή 5 εκ. ευρώ από το ΣΔΟΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων μας ανέφερε ότι :

«Το θέμα έχει σχέση με τις τελευταίες αιχμηρές ερωτήσεις που έκανα στη βουλή για τη μίζα του 2 τις εκατό από τα ταμεία της Ζίμενς και τις δωροδοκίες των πολιτικών που έμπαιναν στα ταμεία των κομματικών μηχανισμών.

Για τη μεν νέα Δημοκρατία τα χρήματα φαίνεται να τα εισέπραττε ο συγχωρεμένος ταμίας Γιάννης Βαρθολομαίος ενώ για το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να διακινούνταν από τον Κώστα Γείτονα» αναφέρει στο Μακελειό ο γνωστός δικηγόρος και βουλευτής τον ΑΝΕΛ. Ωστόσο ο κ. Γείτονας είχε διαψεύσει στο παρελθόν οποιαδήποτε ανάμειξή του με το περιστατικό.

Επίσης ο κ. Καπερνάρος ανέφερε ότι μέσα  στους τραπεζικούς του λογαριασμούς -που άνοιξε το ΣΔΟΕ όταν ανέλαβε επικεφαλής ο κ. Στασινόπουλος,-  όντως υπάρχει κίνηση μεγάλων ποσών, διότι τα προηγούμενα χρόνια, ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους δικηγόρους καθώς αναλάμβανε μεγάλες δίκες.


Συγκεκριμένα ο κ. Καπερνάρος ανέφερε στο Μακελειό ότι στους τραπεζικούς λογαριασμούς υπήρχαν εισαγωγές μεγάλων ποσών τα οποία όμως μπορεί να είχε πάρει για παράδειγμα από κάποια δίκη για δυστύχημα που είχε αναλάβει. 

Τα χρήματα που κέρδιζε ουσιαστικά ο πελάτης του τα έβαζε στους τραπεζικούς λογαριασμούς και μετά τα απέδιδε στον πελάτη. Από το ΣΔΟΕ ωστόσο έχουν  ελέγξει  μόνο τα χρήματα που έμπαιναν και όχι αυτά που έβγαιναν, όπως ισχυρίζεται ο κ. Καπερνάρος.

Επίσης ο κ. Καπερνάρος ανέφερε στο Μακελειό, ότι  έχει βάλει στους λογαριασμούς του ακόμα και την πώληση σπιτιών ένα εκ των οποίων ήταν το σπίτι της μητέρας του στα Λιόσια, καθώς επίσης και την σύνταξη της μητέρας του.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά «Έχω όλα τα χαρτιά στα χέρια μου που αποδεικνύουν ότι δεν έχω φοροδιαφύγει ούτε ένα ευρώ»  και προκαλεί το ΣΔΟΕ να δώσουν στη δημοσιότητα τα ονόματα και των άλλων 20 δικηγόρων που φαίνεται να φοροδιαφεύγουν. Ξεκάθαρα διατυπώνει ότι «είναι εκβιασμός και καθαρή πολιτική δίωξη όλο αυτό» , ενώ συμπληρώνει ότι  «εμένα δεν μπορεί κανένας Στασινόπουλος να με εκβιάσει και να μου κλείσει το στόμα».


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου