Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η CIA πληρώνει τον πάροχο τηλεπικοινωνιών AT&T για να της δίνει τηλεφωνικά δεδομένα

hackers 2 large 0

Η CIA πληρώνει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο στον αμερικανικό όμιλο τηλεπικοινωνιών AT&T για να της παρέχει τα δεδομένα τηλεφωνικών επικοινωνιών ανθρώπων που φέρονται να έχουν σχέση με την τρομοκρατία, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ συνεργάζεται με την CIA βάσει ενός εθελοντικού συμβολαίου, επισημαίνει στο άρθρο της η εφημερίδα. Η AT&T προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει το δημοσίευμα.

Βάσει της συμφωνίας, η CIA δίνει τους τηλεφωνικούς αριθμούς υπόπτων για τρομοκρατία στην εταιρεία, η οποία στη συνέχεια ερευνά τις βάσεις δεδομένων της και παραδίδει την υπηρεσία τα στοιχεία των τηλεφωνικών κλήσεων, όπως δήλωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.


Η CIA δεν έχει δικαιοδοσία να παρακολουθεί Αμερικανούς πολίτες και τα περισσότερα από τα στοιχεία τηλεφωνικών κλήσεων που της παραδίδει η AT&T αφορούν διεθνείς αριθμούς.

Όταν πρόκειται για αμερικανικό τηλεφωνικό αριθμό, η AT&T δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του ανθρώπου στον οποία ανήκει και διαγράφει πολλά από τα ψηφία του όταν δίνει τα στοιχεία στη CIA, επισημαίνει η εφημερίδα.

Χωρίς να επιβεβαιώνει την ύπαρξη του προγράμματος αυτού, ο Τομπ Έμπιτζ, εκπρόσωπος της CIA, διαβεβαίωσε ότι αυτές οι δραστηριότητες της υπηρεσίας δεν αφορούν στην παρακολούθηση αμερικανών πολιτών.


«Η CIA προστατεύει τη χώρα και σέβεται το δικαίωμα των Αμερικανών στην ιδιωτικότητα διασφαλίζοντας ότι οι δραστηριότητές της συλλογής πληροφοριών επικεντρώνονται στις πληροφορίες από το εξωτερικό και την αντικατασκοπεία», σημείωσε ο Έμπιτζ.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου