Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Ας ξεχάσουμε τις εκλογές. Ο Σαμαράς έχει χοντρή καβάτζα κι αυτή λέγεται...


Του Στρατή Μαζίδη


Όσο κι αν κάποιοι ελπίζουμε ή παλεύουμε να ανατραπεί μια κυβέρνηση η οποία δεν κάνει απολύτως τίποτε, δεν προχωρά τις μεταρρυθμίσεις εκεί που πρέπει αλλά πετσοκόβει κάθε λίγο το σύνολο του ελληνικού λαού, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσουμε για την ώρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς όπως είπε, έχει χοντρή καβάτζα. Κι όταν λέμε χοντρή δεν εννοούμε φυσικά το Βενιζέλο αλλά όλους αυτούς που σε περίπτωση εκλογικής αναμέτρησης θα πάνε στο σπίτι τους. Ποιοι είναι αυτοί;

Περίπου η μισή Νέα Δημοκρατία αριθμητικά. Το λιγότερο. Κι αν μάλιστα δεχθούμε πως όσοι την ξαναψηφίσουν θα επιλέξουν νέα πρόσωπα, τότε ο αριθμός αυτός περιορίζεται κι άλλο.

Φυσικά η ΔΗΜ.ΑΡ. που θα περάσει στην ιστορία, το ΠΑΣΟΚ που 30 βουλευτές θα βλέπει μόνο στα όνειρά του αλλά και κάτι μνημονιακοί ανεξάρτητοι όπως ο Λοβέρδος που δεν έχουν τύχη σε εκλογές.

Εσείς αν ήσασταν στη θέση τους, προσέξτε όχι αν ήσασταν εσείς βουλευτές με τη δική σας νοοτροπία και ψυχοσύνθεση, αλλά στη δική τους θέση, θα απεμπολούσατε μια για πάντα όλα αυτά τα προνόμια που θα απολαμβάνατε για ακόμη 2 1/2 χρόνια;


Επερωτησούλα και 700αρι είχε αποκαλύψει η Freepen πριν 15 ημέρες αλλά όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή της Σοφίας Παπαϊωάννου στον alpha θα τους σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο με τα πόσα δικαιούνται όλοι αυτοί. Ένα παράδειγμα μόνο > € 700,00 το μήνα για ταχυδρομικά τέλη. Στείλεις, δε στείλεις.

Άλλωστε δεν είναι το πρώτο μνημόνιο ή τα πρώτα σκληρά μέτρα. Θα είναι τα πολλοστά. Τα χέρια του λοιπόν είναι ήδη βαμμένα με αίματα. Η πρώτη φορά είναι η δύσκολη.

Ήδη ο κος Σταμάτης που από το πρωί έχει γίνει ρεζίλι σε όλο το διαδίκτυο με τα κελαηδίσματα του ηλεκτρονικού του καναρινιού, έσπευσε να γλύψει εκεί που πολιτικά έφτυνε.

Αυτοί οι άνθρωποι, πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό, δεν έχουν σταθερές, είναι ανερμάτιστοι. Μόνο ένα τους χαρακτηρίζει, η καλοπέραση, οι απολαβές και τα προνόμια.

Κάθε 31 του μηνός και μερικά χιλιάρικα στην από μέσα. Είναι λοιπόν πολλά τα λεφτά Αρη για να μην ανατρέψεις την κυβέρνηση.

Έχω την αίσθηση ότι πολύ πιθανόν να πρέπει να ξεχάσουμε τις εκλογές...

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου