Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Αλήθεια, τι έκανε ο Γιώργος εκείνο το βράδυ στις Κάννες όταν τον έβριζε ο Σαρκοζί;


Του Στρατή Μαζίδη


Ότι κι αν είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, όσο κι αν πούλησε τον ελληνικό λαό και τη μια από τις τέσσερις συνολικά πατρίδες που έχει, σε εκείνη τη σύνοδο των Καννών ήταν δυστυχώς ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Εκπροσωπούσε τη χώρα. Υποτίθεται...

Αποφασίζει λοιπόν να κάνει δημοψήφισμα και σαν καλός μ@λάκας το ανακοινώνει στο γαλλο-γερμανικό άξονα. Ποιος ξέρει. Μπορεί με το μυαλό που κουβαλάει να εκτιμούσε πως μόλις έριχνε την ιδέα στο τραπέζι θα εισέπραττε συγχαρητήρια.

Πληροφοριακά πρόκειται για το ίδιο τραπέζι πάνω στο οποίο υπήρχε το γεμάτο όπλο με το οποίο τίναξε στον αέρα τα μυαλά της Ελλάδας αντί των κερδοσκόπων.

Και ο γάλλος πρόεδρος, 1.50 με ανάταση, με το αίμα στο κεφάλι θέλοντας να ανέβει πάνω στο τραπέζι τον αποκαλεί γ...νο ψυχοπαθή.

Ασχέτως αν συμφωνεί κανείς ή όχι με το Σαρκοζί, η απάντηση του έλληνα πρωθυπουργού ποια ήταν; Υπήρξε καμία;

Έρχεται μια καρικατούρα και σε εξευτελίζει μπροστά σε τρίτους. Αντιδράς ή όχι; 

Μια λογική απάντηση λέει ότι αν είχε αντιδράσει, τότε ο Θαπατέρο θα το κατέγραφε στο βιβλίο του...Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου