Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Φακελώνουν τα παιδιά μας...
Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε το Α.Μ.Κ.Α. του παιδιού σας.


Ο αριθμός Α.Μ.Κ.Α. είναι απαραίτητος για την καταγραφή των στοιχείων του μαθητή στα συστήματα πληροφορικής του Υπουργείου Παιδείας.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ : ...............................................................
ΑΜΚΑ : ...................................................................................................................
ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΦΟΙΤΑ : .........................................................................................Ο γονέας/κηδεμόνας.


Έτσι ακριβώς μου ήρθε σήμερα το χαρτί που μου ζητά να γωστοποιήσω το ΑΜΚΑ του παιδιού μου από το δημοτικό που φοιτά.

Και διερωτώμαι εγώ ποιά η σχέση του ΑΜΚΑ με το ρόλο του υπουργείου Παιδείας, που είναι να παρέχει δωρεάν εκπαίδευση στα παιδιά :

Αλήθεια αυτό αν θυμάμαι δεν έγκειται στα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τον νόμο 2472/1997, περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα :


Ένας αφελής γονέας.


email


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου