Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο-σοκ από εν ψυχρώ εκτελέσεις στη Συρία - ΠΡΟΣΟΧΗ : Σκληρές εικόνες

Βίντεο-σοκ από εν ψυχρώ εκτελέσεις στη Συρία

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σκληρές εικόνες

Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει αυτό που βλέπει παρακολουθώντας το βίντεο που ακολουθεί από την εκτέλεση επτά ανθρώπων, μελών «αντίπαλης» αντάρτικης οργάνωσης, από ενόπλους της Αλ Κάιντα στη Συρία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το ερασιτεχνικό βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί με κινητό τηλέφωνο και δείχνει τους επτά γονατισμένους στο χώμα πριν ο ένας μετά τον άλλο να δεχθούν έναν πυροβολισμό στο κεφάλι. 

Το ISIL (Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε) που μάχεται για την ανατροπή του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ, κέρδισε έδαφος στο κενό εξουσίας σε περιοχές που ελέγχουν οι εξεγερμένοι και επιβάλλει την ισχύ του σε βάρος πιο μετριοπαθών στελεχών του ένοπλου αγώνα.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο από το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων., το οποίο αναφέρει πως γυρίστηκε στην πόλη Αταρίμπ στην επαρχία Ιντλίμπ στο συριακό βορρά. 

Η γνησιότητά του δεν έχει μέχρι στιγμής επαληθευτεί από ανεξάρτητη πηγή. 

Ένας μασκοφόρος στο βίντεο λέει πως οι επτά είναι μέλη της Ταξιαρχίας Ghurabaa al-Sham, μιας μετριοπαθούς ισλαμιστικής οργάνωσης από τις πρώτες που αγωνίστηκαν κατά του Άσαντ.


Ανάμεσά τους είναι ο διοικητής Hassan Jazera, «διεφθαρμένος και κλέφτης», όπως λέει ο μασκοφόρος.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι επτά αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απαγωγή και πως δικάστηκαν σε θρησκευτικό δικαστήριο του ISIL. Στη συνέχεια οι άνδρες δέχονται μία σφαίρα στο κεφάλι.
AIG Agrotiko

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου