Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ


Αρκετές επιδημιολογικές έρευνες παρουσιάζουν ότι τα εμβολιασμένα παιδιά υποφέρουν περισσότερο από χρόνια εξασθενιμένη υγεία από τα μη εμβολιασ-μένα παιδιά, αλλά αυτό σημαίνει λίγα για τους προωθητές και υποστηρικτές των εμβολίων.

Λοιπόν, εδώ είναι μια άλλη μελέτη που δείχνει πώς η υπερβολική διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος (μέσω εμβολίων) αναπόφευκτα οδηγεί σε αυτο-άνοσα νοσήματα.

Η ιαπωνική μελέτη συνοψίζει

Εδώ είναι το συμπέρασμα της μελέτης του Kobe University :

"Η Συστημική αυτοανοσία φαίνεται να είναι η αναπόφευκτη συνέπεια της υπερβολικής τόνωσης του ανοσοποιητικού «συστήματος» με επαναλαμβανό-μενη ανοσοποίηση με αντιγόνο , στα επίπεδα που ξεπερνούν την κρισημότητα της αυτο-οργάνωσης του συστήματος".

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο αρχικός σκοπός αυτής της ανεξάρτητα χρηματοδοτη-μένης μελέτης ήταν να γίνει κατανοητό πώς αναπτύσσονται οι αυτοάνοσες ασθένειες. Δεν προορίστηκε αρχικά ως προσπάθεια να αποδειχθεί η ασφάλεια ή ο κίνδυνος του εμβολιασμού.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ακόμη και τα ποντίκια που αναπαρήχθησαν για την αποφυγή αυτοάνοσων νοσημάτων. Εγχύθηκαν με διαλύματα που περιείχαν αντιγόνα χωρίς τοξικά πρόσθετα.

Τα αντιγόνα παράγουν αντισώματα για την προστασία κατά της εισβολής παθογόνων νόσων. Τα αντισώματα μπορούν να γυρίσουν ενάντια στο άτομο εάν γίνονται υπερβολικά και χωρίς λόγο, προκαλώντας μακροπρόθεσμα αυτοάνο-σες ασθένειες, όπως άσθμα, τροφικές αλλεργίες, αρθρίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας, και μια σειρά από νευρολογικές διαταραχές που μας μαστίζουν πολύ περισσότερο από τις μολυσματικές ασθένειες.

Ένας εμβολιασμός εγχέει τα καλλιεργημένα αντιγόνα του εξασθενημένου ιού ή νεκρών ιών για να δημιουργήσει μια ανοσολογική απόκριση των αντισωμάτων αυτού του αντιγόνου, υποθετικά για τη δημιουργία ανοσίας.

Οι ερευνητές ενέχυσαν στα ποντίκια κατ 'επανάληψη το αντιγόνο Staphylococcus entertoxin Β (SEB), με ακριβώς αρκετό χρόνο μεταξύ κάθε ένεσης για να ανακάμψουν από τις άμεσες αντιδράσεις του αντιγόνου. Ήθελαν να ελέγξουν το πώς ένα ανοσοποιητικό σύστημα θα μπορούσε να δημιουργήσει αυτοάνοσα νοσήματα, αν είχε τονωθεί.

Τα τοξικά έκδοχα ή συντηρητικά που χρησιμοποιούνται συνήθως σε εμβόλια δεν ήταν μέρος της μελέτης. Μετά από επτά ενέσεις, οι ποντικοί ανακτούσαν κάθε φορά το ανοσοποιητικό τους σύστημα άθικτο. Όμως, μετά την όγδοη έγχυση, άρχισαν να προκύπτουν προβλήματα με τα βασικά κύτταρα ανοσίας. 

Μοιάζει με τα "πράσινα" εμβόλια που είναι άχρηστα.

Τα κατεστραμμένα κύτταρα παρατηρήθηκαν με μικροσκόπιο και παρουσίασαν σημάδια πρόωρης αυτοανοσίας. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα είχε αρχίσει να δημιουργεί αντισώματα για αυτοάνοσες αντιδράσεις μετά από επανειλημμένους εμβολιασμούς αντιγόνου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η μελέτη αυτή του εργαστηρίου που συνοψίζεται εδώ δεν έχει λάβει πολύ δημόσια προσοχή. Τα ευρήματα ενστερνίστηκαν και άλλοι, συμπεριλαμβανομένων και του συνταξιούχου νευροχειρούργου και συγγραφέα Δρ Russell Blaylock. Εξέφρασε την ανησυχία του για την υπερβολική διέγερ-ση του ανοσοποιητικού συστήματος των νέων με επαναλαμβανόμενους εμβολι-ασμούς αντιγόνων, ακόμη και χωρίς τοξικά πρόσθετα.

Συμπέρασμα

Η μελέτη αυτή θα πρέπει να τεθεί για να στηριχτεί η ιδέα ότι τα "πρασινα" εμβόλια με την αφαίρεση ή παρακράτηση των κανονικών πρόσθετων των τοξικών εμβολίων θα κάνει το πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας κοντά στους 40 εμβολιασμούς κατά τους 18 μήνες της ηλικίας πιο αποδεκτό. Είναι επίσης μια άμεση πρόκληση για τη θεωρία και την πρακτική των εμβολιασμών.


Το είδαμε στο katohika

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου