Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

«Η Αμερική πρέπει να ρίξει πυρηνική βόμβα στο Ιράν», λέει ο Εβραίος δισεκατομμυριούχος Adelson


Ο Αμερικανο-Εβραίος δισεκατομμυριούχος επιτίθεται στον Ομπάμα για τις διαπραγματεύσεις με την Τεχεράνη και αναφέρει ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να ‘δείξουν’ το στο Ιράν τις πυρηνικές δυνατότητες.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στο Πανεπιστήμιο Yeshiva την Τρίτη το βράδυ, ο Sheldon Adelson, ο πάμπλουτος επιχειρηματίας, (γνωστός και ως «μεγιστάνας των καζίνο») και ιδιοκτήτης της εφημερίδας ‘Israel Hayom’, πρότεινε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα κατά του Ιράν επιβάλλοντας τις απαιτήσεις τους από θέση ισχύος.

«Δεν είμαι Ισραηλίτης, η στολή που φόρεσα στο στρατό, δυστυχώς, δεν ήταν μια ισραηλινή στολή, ήταν μια αμερικάνικη στολή». - Sheldon Andelson

"Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε καλοί Σιωνιστές, καλοί Ισραηλινοί ..." - Sheldon Andelson -

Ερωτηθείς από τον συντονιστή ραβίνο Shmuley Boteach εάν οι ΗΠΑ θα πρέπει να διαπραγματευτούν με το Ιράν, αν πρόκειται να σταματήσει το πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου, ο Adelson απάντησε, «Για πιο πράγμα πρόκειται να διαπραγματευτούμε;»Ο Adelson τότε φαντάστηκε τι θα συνέβαινε αν ένας Αμερικανός αξιωματού-χος καλούσε έναν Ιρανό αξιωματούχο, και του έλεγε ας πούμε "κοίτα αυτό" και στη συνέχεια έριχνε μια πυρηνική βόμβα στη μέση της ιρανικής ερήμου.

«Τότε θα έλεγε, “Κοίτα! Η επόμενη θα είναι στο κέντρο της Τεχεράνης. Έτσι, κάνουμε δουλειά. Θέλετε να εξαλειφθείτε; Προχωρήστε και πάρτε μια σκληρή θέση και συνεχίστε με την ανάπτυξη των πυρηνικών σας. Θέλετε να είστε ειρηνικοί; Απλά αντιστρέψετε τα όλα και εμείς θα σας εγγυηθούμε ότι μπορείτε να έχετε ένα εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας για ηλεκτροπαραγωγή, για ενεργειακούς σκοπούς» είπε ο Adelson.

«Δηλαδή, μια τεράστια επίδειξη αμερικανικής δύναμης;» διευκρίνισε ο Boteach. «Έτσι, θα πάρουν το μήνυμα;»

«Είναι το μόνο πράγμα που καταλαβαίνουν», είπε ο Adelson.

«Και βλέπετε τις τρέχουσες διαπραγματεύσεις ως σημάδι αδυναμίας;» ρώτησε ο Boteach.

«Απολύτως», δήλωσε ο Adelson.


Ο Adelson, ο οποίος δώρισε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για τον νικημένο Ρεπουμπλικάνο προεδρικό υποψήφιο Mitt Romney κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης εκστρατείας, επέκρινε την προθυμία της κυβέρνησης Ομπάμα να συμμετάσχει με τους Ιρανούς διπλωματικά.

«Είναι η χειρότερη διαπραγματευτική τακτική που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, σε όλη μου τη ζωή», είπε.

Σε απάντηση στις παρατηρήσεις του Adelson, ο Boteach είπε ότι είτε οι παρατηρήσεις θεωρηθούν σοβαρές, είτε υπερβολικές για τα ακραία μέτρα που οι ΗΠΑ πρέπει να λάβουν για να εμποδίσουν το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα, η διεθνής κοινότητα έχει συχνά διπλά μέτρα και σταθμά για τα ισραηλινά θέματα.

«Όταν άκουσα τον Sheldon να κάνει την παρατήρησή του, η αρχική μου σκέψη ήταν ότι ο σκοπός του ήταν να παροτρύνει τους πιο φιλελεύθερους επικριτές του να επιτεθούν στην πολιτική, έτσι ώστε θα μπορούσαν να εκτεθούν τα δύο μέτρα και σταθμά για τις πυρηνικές απειλές κατά του Ισραήλ», δήλωσε ο Ραβίνος Boteach.Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου