Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Έλληνας ακόμη και στη σκλαβιά του βάζει κάποια όρια.

Είναι διαφορετικό πράμα να έχει σκλαβωθεί μετά από πόλεμο με παροχή φόρου αίματος και άλλο πράμα να έχει σκλαβωθεί με υπογραφές εκχωρήσεως εθνικής κυριαρχίας και με προδοσία.

Είναι άλλο πράμα να χύνεις το Αίμα σου για να υπερασπίσεις τη φάρα σου κι άλλο πράμα να τη βεβηλώνεις με το μελάνι της ατιμίας.

Στην πρώτη περίπτωση κάνεις κάθε απάτητη κορυφή της πατρίδος σπίτι, κάστρο σου και βάση εξορμήσεως ξεσχίζοντας τις εχθρικές σάρκες.

Η ελευθερία σου είναι ζήτημα χρόνου και η αγάπη των παιδιών της Πατρίδος αποτελεί την καλύτερη αμοιβή σου.


Στην δεύτερη περίπτωση η ελευθερία κινδυνεύει με τελειωτικό χαμό μαζί με την Πατρίδα, εσύ είσαι σκουλήκι τελειωμένο με το πάτημα θέμα χρόνου και εξασφαλισμένο το αιώνιο ανάθεμα των παιδιών της Πατρίδος.

Η άρνηση των ανύπαρκτων δικαιωμάτων ισοπολιτείας και κατοχής απέναντι στο θράσος για την αποδοχή της κατοχής από το σκληρότερο μισελληνικό πρόσωπο είναι επιλογή ιερότερη και τιμιότερη πάσης άλλης σκυφτής «λογικής».

Το στέφανο του μαρτυρίου χαλυβδώνει το λαό και τον συσπειρώνει γύρω από τους σκοπούς της τιμωρίας τού θράσους και τής ελευθερίας τής Ελλάδος.

Το σχοινί των Ηρώων μας θα γίνει βρόγχος στο λαιμό όσων θέλουν την Ελλάδα μικρή και εκπορνευόμενη ύπαρξη.

Αποκρούουμε τις λόγχες, τους τόκους και τις ψήφους της ντροπής.

Μένουμε πιστοί στην ορμήνεια τσεκούρι και φωτιά του Στρατηγού Κολοκοτρώνη για Καθαρή και Μεγάλη και Λεύτερη Ελλάδα.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ
Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου