Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

TO «ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ» ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΚΑΙ Ο «ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ» ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ -ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ «ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ» ΟΙ «ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΑ DVD ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙΑ

EYP_ktirio

ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΔΡΑΒΙΛΛΑΣ

Τα όσα αποκαλύπτουμε έχουν ονοματεπώνυμο και πρέπει να απασχολήσουν τον εισαγγελέα. Η ΕΥΠ από εθνική αρχή διασφάλισης και προστασίας της εθνικής ακεραιότητας της χώρας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδος, κατάντησε εξαιτίας του πρωθυπουργού Σαμαρά και των «κολαούζων» και διορισμένων υποτακτικών του στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Κατεχάκη, κέντρο τηλεφωνικών παρακολουθήσεων και φακελώματος ελλήνων πολιτών, πολιτικών κομμάτων και «αντικαθεστωτικών». Όσοι δεν υπακούν στους προδότες της τρόικας, όσοι αντιστέκονται στα βρώμικα σχέδια υποταγής και ξεπουλήματος της Ελλάδος, τίθενται σε «ακρόαση», λασπώνονται, εξευτελίζονται, ποινικοπιούνται και εξοντώνονται.

Τα όσα έχουν καταγραφεί για την κομματική ομάδα που έχει αναλάβει όλη την «βρώμικη» δουλειά, απαιτείται να διερευνηθούν πολύ προσεκτικά. Εάν η δικαιοσύνη επαγρυπνεί.

 Οι «Καλαματιανοί» και ο εκλεκτός του ακροδεξιού «παρακράτους» της Συγγρού


Όταν ο «υμνητής των νεκρών ταγματασφαλιτών του Μελιγαλά» (ο χαρακτηρισμός δεν ανήκει σε μας, ανήκει στον καταζητούμενο Νίκο Μαζιώτη σε προκήρυξη του), ανέλαβε με τις πλάτες των τροικανών προδοτών σχηματισμό κυβέρνησης, το πρώτο μέλημα του ήταν να ξηλώσει σε λίγες μέρες την κορυφή αλλά και την ηγετική ομάδα της ΕΥΠ. Ο Καλαματιανός «Τσολάκογλου» αυτά τα παρακρατικά κόλπα τα έχει μάθει καλά από τον πνευματικό του ταγό: Τον Ευάγγελο Αβέρωφ που επι των ημερών του οι «Κένταυροι» και οι «Ρέιντζερς» της παρακρατικής ΟΝΝΕΔ, σκότωναν τον Τεμπονέρα και πέταγαν τα πορτοκάλια με τα ξυραφάκια. Διοικητής της ΕΥΠ, τοποθετήθηκε ο «τεχνοκράτης» Θόδωρος Δραβίλλας. Παιδί του «κομματικού σωλήνα». Δραβίλλας και Σαμαράς γνωρίζονταν καλά από την εποχή που ο «Μεσσήνιος» υποκινητής της ανωμαλίας και του διχασμού, τοποθετήθηκε από τον «Κουρασμένο», υπουργός Πολιτισμού. Ο Δραβίλλας τοποθετήθηκε Γενικός Γραμματέας και ανέλαβε να διορίσει εν πρώτοις τη μισή Καλαμάτα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ακρόπολης. Ρουσφετολόγος και πάντα «αντ΄αυτού» του Κυρίου. Υποδιοικητής της ΕΥΠ, τοποθετήθηκε κάποιος δικηγόρος από την Καλαμάτα, ονόματι Παναγιώτης Κοντούλης. Επαρχιακός ποινικολόγος που η φυσιογνωμία του ομοιάζει με τον γκαφατζή Γάλλο ηθοποιό, Λουί Ντε Φινές, όπως τον αποκαλούν με εμπαικτική διάθεση πράκτορες στην Κατεχάκη. Για τον Κοντούλη λίγο έλειψε να εκδοθεί Amber Alert πριν από λίγο καιρό αφού μη γνωρίζοντας καθόλου την Αθήνα(εάν είναι δυνατον για επιχειρησιακό υποδιοικητή)χάθηκε και περιπλανιόταν επί ώρες στα Βορειοανατολικά προάστια της Αττικής, προσπαθώντας να εντοπίσει στρατόπεδο στο οποίο στεγάζονται οι μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδος! Το συμβάν είναι αληθές και δεν κάνουμε πλάκα.

Διοικητικός Υποδιοικητής της ΕΥΠ τοποθετήθηκε από τον Σαμαρά ο γνωστός και μη εξαιρετέος γαλάζιος συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Γιώργος Καμαρινόπουλος από τα Αρφαρά Μεσσηνίας. Ο απόστρατος υποστράτηγος έχει αναλάβει όλα τα ρουσφέτια: Διωγμούς κομματικά ανεπιθύμητων αστυνομικών και πολιτικών υπαλλήλων, τακτοποιήσεις ημετέρων και «κουκουλώματα». Σε αυτά ο γνωστός «Γιώργης» της ΕΥΠ, είναι «μανούλα».
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον άρχισαν από νωρίς και τα όργανα των «παρακολουθήσεων τηλεφωνικών συνδιαλέξεων», τουλάχιστον όπως καταγγέλλουν και αποκαλύπτουν τώρα, πολιτικά κόμματα αλλά και δικηγόροι των πρόσφατα κατηγορούμενων μελών και βουλευτών της «Χρυσής Αυγής».

Κουβαλάνε απόρρητα έγγραφα και DVD στου Μαξίμου. Η μετακλητή «κυρία Ειρήνη», ο «κύριος Βρασίδας του ΟΤΕ» και τα laptop

Στους υπαλλήλους της ΕΥΠ, είναι κοινό μυστικό. Την βλέπουν όλοι και δεν περνά απαρατήρητη. Η εν λόγω κυρία διορίστηκε με συγκεκριμένη απόφαση το 2010(η απόφαση στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου)στο Μαξίμου και όταν ο κομματικός Δραβίλλας ανέβηκε στην Κατεχάκη την πήρε μαζί του. Ποια η δουλειά της «κυρίας Ειρήνης;». Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Κώστα Βαξεβάνη στο περιοδικό hotdoc «δέκα αστυνομικοί φαίνεται να παραδίδουν φακέλους προσωπικά στην Ειρήνη αντί στις αρμόδιες διευθύνσεις. Το ερώτημα είναι τι περιέχουν οι φάκελοι και γιατί παρακάμπτεται ο υπηρεσιακός δρόμος;». Σύμφωνα με πληροφορίες μας πολλοί από τους φακέλους περιέχουν διαβαθμισμένα έγγραφα και υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα μέσα στο χαρτομάνι να κουβαλάνε και DVD συνακροάσεων. «Έχει στηθεί ένα παρακρατικό μαγαζάκι. Παρακολουθούν τους πάντες και ακούνε τους πάντες. Τους βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» τους παρακολουθούσαν έναν χρόνο πριν τις συλλήψεις. Αυτή είναι η μοναδική τους δουλειά. Φοράνε ακουστικά και παρακολουθούν πολιτικούς αντιπάλους», μας είπε νομική πηγή που προς το παρόν θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της αλλά θα καταθέσει στον εισαγγελέα, εάν χρειαστεί. «Με αυτόν τον τρόπο ο Σαμαράς ελέγχει τους πάντες μέσω των κολλητών του και του γαλάζιου παραμηχανισμού και παραμάγαζου. Όποιος διαφωνεί, λασπώνεται, όποιος αντιστέκεται τον σπιλώνουν ποινικά. Και αν δεν μπορούν κάτι να του βρουν του στέλνουν το ΣΔΟΕ. Εάν αποκατασταθεί η δημοκρατία στην χώρα όλοι αυτοί οι κύριοι πρέπει να πάνε κατηγορούμενοι», μας λέει η ίδια πηγή.

Δραβίλλας : «Έκαψε» αστυνομικό-πράκτορα στους Τούρκους

Μια εξαιρετικά απίστευτη ιστορία όμως-πλην όλων όσων αναφέρθηκαν-απασχολεί εδώ και μήνες τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Κ.Βαξεβάνης, ο κομματικός Δραβίλλας διέπραξε γκάφα που δεν έχει προηγούμενο.

«Μία νεαρή αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ η οποία μετατάχθηκε στην ΕΥΠ στα τέλη του 2012 με επιλογή της διοίκησης της ΕΛ.ΑΣ, στάλθηκε στην Τουρκία ως όργανο των ελληνικών υπηρεσιών με κεκαλυμμένη δραστηριότητα. Η εν λόγω αξιωματικός μόνο άγνωστή και κρυφή δεν είναι, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Είχε υπηρετήσει στο γραφείο του αρχηγού, ήταν υπεύθυνη εθιμοτυπίας, έγραφε ως συντάκτρια στο περιοδικό του αρχηγείου της Αστυνομίας «Αστυνομική Ανασκόπηση», ενώ κατά το παρελθόν είχε μεταβεί επισήμως στην Τουρκία σε επίσημη αποστολή της ΕΛ.ΑΣ. συνοδεύοντας έλληνα στρατηγό. Επίσης η εν λόγω αξιωματικός διαθέτει και προφίλ σε διάφορες σελίδες κοινωνικές δικτύωσης, όπου παραθέτει αναλυτικά το βιογραφικό της. Με απλά Ελληνικά, η τοποθέτηση της εν λόγω κυρίας στη θέση της κατασκόπου στην καρδιά της Τουρκίας, ήταν απλά ένα δωράκι στην τουρκική ΜΙΤ. Μία κίνηση που θέτει σε κίνδυνο ολόκληρο το σύστημα της ελληνικής κατασκοπείας».

Εάν όλα αυτά αληθεύουν(και πηγές, μας λένε ότι έχουν δόση μεγάλης αξιοπιστίας), τότε ο κ.Δραβίλλας πρέπει να περάσει από τις πόρτες των Εισαγγελέων στον Άρειο Πάγο. Δεν ξέρουμε εάν το γνωρίζει αλλά στον Ποινικό Κώδικα υπάρχουν άρθρα για εσχάτη προδοσία αλλά και για διαρροή μυστικών του Κράτους στον εχθρό. Και τιμωρούνται μέχρι και ισόβια κάθειρξη…

Στέφανος Χίος

To θέμα δημοσιεύεται στην “Ελεύθερη Ώρα” της Δευτέρας

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου