Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Ο Λιάπης ξεκίνησε την επανάσταση! Όλοι στα Προπύλαια! 1-2-3 Ω! Λευτεριά στο Μιχαλιό!


του Στρατή Μαζίδη

Μη βρίζετε το σύντροφο Μιχάλη! Κι εγώ ζητώ συγγνώμη που εκνευρίστηκα. 

Το σκέφτηκε ωραία ο Μιχαλιός για να ελευθερώσει την πατρίδα από το ζυγό και να αρχίσει η επανάσταση.

Δεν καταδέχθηκε να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας κι ασφάλιστρα. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, είπε.

Έκατσε, έφτιαξε πινακίδες και μετά άρχισε να κυκλοφορεί φορώντας καπέλο και γυαλιά ηλίου ώστε να μην τον αναγνωρίζουν οι αστυνομικοί και κάποια στιγμή να τον σταματήσουν για έλεγχο.


Εκεί επίτηδες άρχισε να λέει ανόητες δικαιολογίες για να βεβαιωθεί ότι θα τον συλλάβουν, να πάρει δημοσιότητα το θέμα και να προκληθεί η σπίθα της λαϊκής αντίστασης που θα οδηγεί την πατρίδα στην ανατροπή και την ελευθερία.

Να πάμε λοιπόν όλοι απόψε στα Προπύλαια. Να συγκεντρωθούμε και να βροντοφωνάξουμε : 


Λευτεριά στο Μιχαλιό!

Ξεκίνησε η επανάσταση της... Λούτσας!

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου