Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Ήρθε η ώρα της ιστορίας Αντώνη Σαμαρά. Το 1993 ξανάρχεται (σ.σ. : αλλά τώρα είσαι από την άλλη πλευρά λαμόγιο)


του Στρατή Μαζίδη

Φθινόπωρο του 1993. Μια πολιτικοποιημένη περίοδος που ακόμη κι όσοι πηγαίναμε σχολείο δε μας άφηνε απαθής.

Το μαρτύριο της σταγόνας για τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ασφυκτική πίεση από τα ΜΜΕ και ταρακούνημα του δένδρου ώστε να πέσει.

Τη μια παραιτήσεις, την άλλη ανεξαρτητοποιήσεις. Στεφανόπουλος, Σιμπιλίδης και πέσιμο του δένδρου.

Ο Αντώνης Σαμαράς, το πάλαι ποτέ αγαπημένο παιδί του Μητσοτάκη δεν εκτέλεσε απλά τον αρχηγό του, αλλά τον τέλειωσε αργά και βασανιστικά.

Να όμως που η ζωή ξεπληρώνει πάντοτε και η ιστορία επαναλαμβάνεται.


Οι κώλοι έσφιξαν και θα σφίξουν έτι περισσότερο κε Σαμαρά. Καμιά κομματική πειθαρχία δεν μπορεί να σταθεί ως αντίβαρο απέναντι στο τελειωτικό χτύπημα σε βάρος του ελληνικού λαού. Ο Πολύδωρας έχει μια ιστορία που όσο κι αν την αμαύρωσε με τους διορισμούς της μιας ημέρας θητείας, δεν μπόρεσε να ψηφίσει το θάνατό μας.

Δύο ακόμη χρειάζονται Αντώνη Φουκαρά. Δεν είναι δύσκολο να βρεθούν.

Και θα σε βλέπω να κατακρημνίζεσαι Αντώνη... Και όλους τους υπόλοιπους.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου