Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Ένας προδότης μπορεί να συμπεριφέρεται ως τσιφλικάς; Τι λες Αντώνη;


του Στρατή Μαζίδη


Τελικά ρε Αντώνη είσαι πολύ θρασύς. Δεν έχεις καθόλου όρια κι επομένως είσαι ξεδιάντροπος. Εσύ πρωθυπουργέ του success story.

Σκέπτομαι και ξανασκέπτομαι τα τελευταία γεγονότα. Και τι καταλαβαίνω;

Ότι ένας άνθρωπος που γκρεμοτσάκισε την Νέα Δημοκρατία κι έφερε ξανά στην εξουσία το καταστροφικό ΠΑΣΟΚ το οποίο μετά -κι εδώ είναι το έγκλημα- στήριξε κι ακολούθησε ο καταστροφέας Σημίτης, τολμά στο κόμμα πάνω στο οποίο ασέλγησε, να το παίζει τσιφλικάς!

Ο άνθρωπος που θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργώντας ως πασοκικό δεκανίκι το 1995, έχει την πρώτη ευθύνη για την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας.


Έχεις μεγάλο θράσος ρε Αντώνη. Μεγάλο θράσος.

Μπορεί λοιπόν ένας προδότης να συμπεριφέρεται ως τσιφλικάς; Τι λες Αντώνη;


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου