Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Η χιονοθύελλα Alexa μεγάλωσε τη δυστυχία των Σύριων προσφύγων εκεί που νόμιζαν ότι δεν υπάρχουν χειρότερα


Της Αγγελικής Παρασίδου*

Το χιόνι και οι καταρρακτώδεις βροχές ήρθαν να προστεθούν στη δυστυχία των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων από τη Συρία που ζουν σε προσφυγικούς καταυλισμούς σε όλη τη Μέση Ανατολή.Συγκεκριμένα η θύελλα Alexa "σφυροκόπησε" το Λίβανο και τη βόρεια Συρία την Τετάρτη και την Πέμπτη με συνέπεια να ανατραπούν σκηνές και να σημειωθούν πλημμύρες σε πολλούς από τους καταυλισμούς των προσφύγων. Επίσης η άφιξη του χειμώνα καθυστέρησε την πρώτη αερομεταφορά βοήθειας των Ηνωμένων Εθνών στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα όπως σημειώνει το AFP.

"Για τις εκατοντάδες χιλιάδες των προσφύγων στο Λίβανο, καθώς και εκείνων στις γειτονικές χώρες και τους εκτοπισμένους στη Συρία, μια καταιγίδα, όπως αυτό δημιουργεί τεράστια πρόσθετη ταλαιπωρία και πόνο" δήλωσε ο Αμίν Αουάντ , διευθυντής της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής στο γραφείο της υπατης αρμοστείας .Στην Ιορδανία η χιονοθύελλα έπληξε το στρατόπεδο προσφύγων στο Zaatari, όπου περισσότεροι από 120.000 Σύριοι έχουν αναζητήσει καταφύγιο τους προηγούμενους μήνες. Το Associated Press αναφέρει ότι ο βαρύς καιρός στη χώρα αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή, και, ενδεχομένως, έως το πρωί του Σαββάτου.Οι παρακάτω φωτογραφίες αποτυπώνουν το αποκορύφωμα της καταστροφικής Alexa σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.

syria
Στο λιβανέζικο καταυλισμό του Qaraoun στην κοιλάδα της Μπέκαα ένα κορίτσι κουβαλά την κουβέρτα του (MAHMOUD ZAYYAT/AFP/Getty Images)

lebanon
Στο ίδιο μέρος, παιδιά στέκονται στην είσοδο της σκηνής τους κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας (-/AFP/Getty Images)

lebanon
Ένα αγόρι στέκεται έξω από την παράγκα του κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας στον ίδιο καταυλισμό (AP Photo)

lebanon
Σύριος πρόσφυγας στην κοιλάδα της Μπέκαα (-/AFP/Getty Images)

lebanon
Μια γυναίκα αφαιρεί το χιόνι στο λιβανέζικο καταυλισμό της Μπάαλμπεκ (/AFP/Getty Images)

lebanon
Παιδιά από τη Συρία περπατούν έξω από τις παράγκες τους στον καταυλισμό της Τρίπολης στο Λίβανο  (IBRAHIM CHALHOUB/AFP/Getty Images)

lebanon
Στον ίδιο καταυλισμό ένας Σύριος προσπαθεί να συμμαζέψει ότι μπορεί. (IBRAHIM CHALHOUB/AFP/Getty Images)
 
*Απόδοση για τη FREEPEN.GR από τη Huffington Post

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου