Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ

αρχαγγελος μιχαηλ θαυμα

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ δεν είναι ανθρώπινο ον. Δεν είναι άνθρωπος που άγιασε, η μαρτύρησε.

Είναι ο Αρχιστράτηγος των Επουράνιων Δυνάμεων.

Αμέτρητα τα θαύματά του σε ολόκληρο το κόσμο όπου τον αγαπούν και τον επικαλούνται.

Ταξιδεύει και σώζει ζωές.

Αυτός είναι που έσωσε και την Θεία Τάξη των Αγγελικών Δυνάμεων, όταν σταμάτησε τους Αγγέλους κατά την πτώση του Σατανά από τον Παράδεισο.

Πρόσφατα, πριν μερικές εβδομάδες είδαμε την εικόνα του στην Ιαλλυσό της Ρόδου να δακρύζει και πριν μερικές μέρες είδαμε την καταστροφή της περιοχής από τις φοβερές βροχοπτώσεις όπου υπήρχαν δυστυχώς και θύματα.

Η εξαφάνιση του Αρχαγγέλου Μιχαήλ από την εικόνα του για περίπου πέντε λεπτά έγινε μπροστά σε δεκάδες πιστούς και υπάρχει και σχετικό βίντεο.

Το συμβάν συνέβη στις 08/11/2008 στον Πανορμίτη Αρχάγγελο Μιχαήλ στη Σύμη.

Δείτε το βίντεο… 

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου