Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

αεροψεκασμοι chemtrails

Μία πραγματικά συγκλονιστική έρευνα για τους αεροψεκασμούς. Είναι το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες.

Το τελευταίο διάστημα πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται αν μας ψεκάζουν η όλα αυτά είναι κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Έχουν γραφεί αμέτρητα άρθρα στο διαδίκτυο και πολλά βίντεο έκαναν την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα. Το ερώτημα αν τελικά μας ψεκάζουν έφτασε σε σημείο να γίνουν και πολλές τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς ωστόσο να δοθεί μια επίσημη τεκμηριωμένη απάντηση στους τηλεθεατές.

Μια έρευνα απλών πολιτών από την Αμερική φέρνει στο φως το νέο σατανικό σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων απέναντι στο περιβάλλον και τους ανθρώπους.

Μόλυνση όλης της ατμόσφαιρας από το αλουμίνιο έτσι ώστε τίποτα να μην ευδοκιμεί σε λίγα χρόνια πέρα των μεταλλαγμένων σπόρων.


Η επίπτωση των αεροψεκασμών δεν έχει μόνο περιβαλλοντική επίπτωση αλλά και τραγικές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Τα οξείδια του αλουμίνιου (που μας ψεκάζουν) σχηματίζουν πλάκες στις αρτηρίες και προκαλούν τον θάνατο. Όταν εισχωρήσει σε μια περιοχή του οργανισμού δεν φεύγει και μπλοκάρει την λειτουργία της. Καθώς συσσωρεύεται προκαλεί σοβαρά νευρολογικά προβλήματα.

Μέχρι και μια μέρα μπορούν να μείνουν τα σωματίδια των αεροψεκασμών στον αέρα, γι΄ αυτό μην αναρωτιέστε όταν ένα αεροπλάνο περάσει πάνω από τα κεφάλια σας και το λεγόμενο (μολυσμένο) καυσαέριο μείνει για αρκετές ώρες αμετακίνητο ή απλά εξαπλώνεται ομοιόμορφα στον ουρανό.

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και θα πρέπει να ενημερωθούν άμεσα όλοι οι Έλληνες καθώς και οι αρμόδιες υπηρεσίες έτσι ώστε από αύριο κιόλας να κάνουν μετρήσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (λίμνες, ποτάμια, εδάφη) έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ενδείξεις αλουμινίου πέρα του επιτρεπόμενου ορίου.

Δείτε το βίντεο και από αύριο τα σύννεφα δεν θα περνούν και τόσο απαρατήρητα από πάνω σας.

 

Naruto Saga

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου