Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η ΤΡOΙΚΑ ΒΛAΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡA ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

Η ΤΡOΙΚΑ ΒΛAΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡA ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

Όπως είναι γνωστό η κυβέρνηση συζητά με την τρόικα, το μέλλον των Ελληνικών αμυντικών συστημάτων (ΕΑΣ ), προκειμένου να εγκριθεί η επόμενη δόση, στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης.

Άλλο ένα προκλητικό γεγονός, του απαράδεκτου μνημονίου που βιώνει η ταλαιπωρημένη πατρίδα μας, με ευθύνη συγκεκριμένων κυβερνήσεων εδώ και τρία χρόνια.

Δεν θα αναφέρω πολλά πάρα μόνο από την σελίδα των ΕΑΣ :

”Το Τμήμα Παραγωγής Εμπορικές Δραστηριότητες αποτελείται από : Σύγχρονη Τεχνολογική εφαρμογή στην παραγωγή και διανομή των προϊόντων. Μετά από συνεργασία των πωλήσεων με όλους τους πελάτες μας Εφαρμογή των καλύτερων exemplaries ποιότητας. Να αποφευχθούν τα σφάλματα ποιότητας, λαμβάνονται αυστηρές προφυλάξεις, βασίζεται στην επιλογή και αξιολόγηση των προμηθευτών μας, τον έλεγχο ποιότητας όλων σε επόμενα υλικά και οι διαδικασίες παραγωγής, καθώς και στην επιλογή και αξιολόγηση του προσωπικού μας και την εφαρμογή των βέλτιστων, για κάθε περίπτωση χωριστά, η μέθοδος παραγωγής”.


Χαρακτηριστικό απόσπασμα της προσφοράς  των ΕΑΣ. Περισσότερες λεπτομέρειες : http://www.eas.gr/index.php?lang=gr&sec=&ctg=19
  
Την ίδια ώρα που Από την τηλεόραση έμαθε, χθες το πρωί, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης ότι έχει κόντρα με την αναπληρώτρια υπουργό Άμυνας Φώφη Γεννηματά για την υπόθεση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων.

Όλα αυτά αναδεικνύουν το έγκλημα κατά της άμυνας της χώρας, που πρέπει άμεσα να σταματήσει ο ίδιος ο ελληνικός λαός.

Γιατί με την άμυνα της χωράς καμιά κυβέρνηση δεν πρέπει να παίζει.


Αθανάσιος Μανουσάκης

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου