Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Δημ. Αντωνίου : Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις Τράπεζες και τα Δάνειά σας


ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΤΕ : Τα εγκληματικά όργανα της ΑΤΕ, πανικόβλητα από τις αποκαλύψεις μας και το ξεσηκωμό εναντίον των του Θεσσαλικού λαού, επιδώθηκαν σε επιθανάτιες απειλές ότι δήθεν "τα κόκκινα δάνεια της υπό εκκαθάριση ΑΤΕ θα μεταβιβαστούν σε μια νέα τράπεζα που θα διαχειριστεί τα δάνεια αυτά..." !!

... ΨΕΜΜΑΤΑ, αυτό ΔΕΝ γίνεται νομικά, παρά μόνο με την υπογραφή και συναίνεση των ίδιων των δανειοληπτών !! ...που φυσικά δεν είναι ηλίθιοι... ηλίθιοι είναι όσοι τους νομίζουν ως τέτοιους.

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕ... Είναι τελειωμένοι... και τα δάνειά σας θα πάνε υπέρ πίστεως και ελληνικής γής. 

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου