Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ιταμή πρόκληση : Με ποιο κόλπο δεκάδες βουλευτές… τσεπώνουν χιλιάδες “έξτρα” ευρώ - Ονόματα και ποσά

7DFFFA5E8747F0B77A0F517E84395454

Για τα… μάτια του κόσμου ήταν τελικά οι υποσχέσεις των εθνοπατέρων, για παραίτησή τους, τουλάχιστον, από πρόσθετες αποδοχές, ώστε να δώσουν, ειδικά αυτοί, που ψηφίζουν όλα τα δυσβάσταχτα μέτρα, το φωτεινό παράδειγμα.

Οι βαρύγδουπες διακηρύξεις, που συνοδεύτηκαν μάλιστα και από επίσημες τοποθετήσεις, για... παραίτηση υπέρ κοινωφελών ιδρυμάτων (ΔΗΜ.ΑΡ.)  ή πλήρη αποποίηση (Κ.Κ.Ε.), τουλάχιστον των λεγόμενων «αποζημιώσεων», από τη συμμετοχή σε κοινοβουλευτικές επιτροπές,  αποδείχθηκαν... λόγια του αέρα, εκδηλώσεις βαθύτατης υποκρισίας, ενός πολιτικού συστήματος, που βρίσκεται σε οριστικό διαζύγιο με την κοινωνία.

Όσο μειώθηκε η βουλευτική αποζημίωση, όσο καταργήθηκαν οι φοροαπαλλαγές ή η μερική απαλλαγή από τα διόδια στους αυτοκινητόδρομους, που ξεσήκωσαν την κοινή γνώμη, άλλο τόσο παραιτήθηκαν από τις αμοιβές, στις συνεδριάσεις των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών.

«Είναι πολλά τα λεφτά Αρη μου» σύμφωνα με τη γνωστή ατάκα του αλησμόνητου Σπύρου Καλογήρου και απόδειξη ότι, μόνο σε μια μέρα, μοιράστηκαν 18.600 ευρώ πέραν της μηνιαίας αποζημίωσης τους, οι μισοί (148) εκ των εθνοπατέρων, που, κατά μέσο όρο, αντιστοιχούν σε 125 ευρώ… το κεφάλι, για τη συμμετοχή τους σε πέντε συνεδριάσεις επιτροπών του Σώματος.

Αλλά κι εδώ υπάρχουν διακρίσεις, αφού υπάρχουν και «επιτροπές-φιλέτα», όπου η προβλεπόμενη αποζημίωση είναι αισθητά μεγαλύτερη. Αλλά και οι ίδιοι οι βουλευτές, έχουν βρει τη «φάμπρικα» για ν` αυξάνουν κι άλλο τα εισοδήματα τους, μετέχοντας ταυτόχρονα σε δύο ή και οι τρεις επιτροπές.

Με τον τρόπο αυτό, ο «τιμοκατάλογος» μπορεί ν` ανέβει ως τις 19.500 ευρώ.Ειδικά για τον τελευταίο μήνα, τα «πρωτεία» κατέχει ο βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, που μετείχε σε τρεις, ταυτόχρονα, επιτροπές (Δημόσιας Διοίκησης, Εμπορίου και Κοινωνικών Υποθέσεων, αλλά και Επιτροπή Ισότητας, που ασχολήθηκε με τη βία σε βάρος των γυναικών.

Λιγότερο τυχεροί ήταν άλλοι έξη συνάδελφοι του, από το ίδιο κόμμα, οι Λευτέρης Αυγενάκης, Γιώργος Κοντογιάννης, Στάθης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Τσουμάνης, Γεράσιμος Γιακουμάτος και Ευάγγελος Μπασιάκος, που μετείχαν σε δύο, μόνο, επιτροπές.

Στην ίδια κατηγορία υπάγονται οι βουλευτές Ευαγγελία Αμανατίδου-Πασχαλίδου, Κώστας Τριαντάφυλλος και Γιώργος Ντόλιος (ΠΑΣΟΚ), καθώς και ο Δημήτρης Κουκούτσης από τη «Χρυσή Αυγή».

Μήπως πρέπει να παρέμβει ο πρόεδρος της Βουλής ή ν` ασχοληθεί, έστω, η «Διάσκεψη των Προέδρων», ώστε να σταματήσει αυτή η κακόγουστη φάρσα;


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου