Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή και πάλι στο προσκήνιο, ΠΡΟΒΑΤΑ ξυπνάτε! Κάτι μας ετοιμάζουν στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


του Στρατή Μαζίδη

Πολύ καιρό είχαμε να δούμε το κατεστημένο να φέρνει πάλι μπροστά στην επικαιρότητα τη Χρυσή Αυγή. Οπότε είχα κι εγώ ήσυχο το κεφάλι μου.

Τελικά όμως όχι για πολύ.

Θυμηθείτε λίγο τι σημειώναμε όταν γίνονταν οι πρώτες συλλήψεις της Χρυσής Αυγής. Ότι ταυτόχρονα το κράτος - αρπακτικό σου έδινε το… δικαίωμα αντί να πληρώσεις τα χρέη σου σε αυτό, ή μάλλον που αυτό σου δημιούργησε, να του δώσεις ένα ακίνητό σου. Βέβαια δεν επρόκειτο για ανταλλαγή αλλά για αρπαγή αφού όπως γνωρίζετε σε εκείνη την περίπτωση δε θα ισχύει η αντικειμενική αξία ώστε να πρέπει να εισπράξεις και καμιά διαφορά.

Επίσης πάλι υπήρχε …εμπλοκή με την τρόικα.

Και τώρα μια από τα ίδια πάλι. Ξαφνικό μπουκάρισμα σε σπίτια χρυσαυγιτών βουλευτών, κατασχέσεις υπολογιστών και ω του θαύματος πάλι φωτογραφίες που κάποιοι αποκλειστικά έχουν με κουκούλες α λα Κου Κλουξ Κλαν, περίεργοι όρκοι κτλ.


Κι αναρωτιέμαι τι στην ευχή άλλο ετοιμάζουν τώρα.

Επειδή η υγεία διαλύθηκε, οι πλειστηριασμοί έχουν πλέον χωνευθεί, τα γενόσημα πέρασαν, τι απέμεινε; Μήπως κανένα κούρεμα καταθέσεων;

Πάντως όσο και αν εντελώς κακόγουστα -λες και απευθύνεται σε ανόητους- ο κος Παναγιώταρος που θαυμάζει τον Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη, μίλησε για αποκριάτικα πάρτι, ένα είναι το θέμα. Αυτό το κακόγουστο πάρτι των τελευταίων 3 1/2 ετών πρέπει να τελειώσει. Δεν περνάμε καλά.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου