Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Ξεκίνησαν να ανοίγουν οι πύλες των παλαιών θεών ; (Κθουλου)


Αυτές τις μέρες ασχολούμαι συνέχεια να λύσω το θέμα τις 16 Δεκεμβρίου !

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι το παράθυρο 16 Δεκεμβρίου 2013 με 6 Ιανουαρίου 2014 είναι τεράστια σημαντικό για την γη και την ανθρωπότητα !

Τα σενάρια πολλά, θα ειναι θέμα μόνο ενέργειας ;

Θα είναι θέμα μόνο εισχώρησης συγκεκριμένου πνεύματος σε άνθρωπο;

Θα έχει και κοσμολογικά σημάδια, σεισμούς, μετεωρίτες, αντιστροφή των πόλων κοκ κοκ ;

Μου είναι άγνωστο ακόμα πάντως αν έχει κάποια σημάδια καταστροφών τότε να πω ότι αυτός με το όνομα που αρχίζει από Ο ...ήρθε η ώρα να συναντήσει τον δημιουργό του !

Όσο ερευνώ ασταμάτητα τις τελευταίες μέρες ένας φίλος μου έστειλε αυτό το βίντεο...ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ .....!!

...καθόλου τυχαίο για τον χρόνο που διανύουμε! Αν προλάβω να κατασταλάξω θα πάρω το ρίσκο να εκτεθώ και να σας ενημερώσω να είστε σίγουροι... τα μάτια ψηλά, προετοιμασία σε όλους !

Related Posts :1 σχόλιο: