Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Και τι είναι πια η Ελλάδα; Ένα πουκάμισο αδειανό, ένα κενό κουφάρι


του Στρατή Μαζίδη


Πόσα χρόνια, δεκαετίες και κόπους χρειάζεται για να οικοδομήσεις κάτι, κι αντίστοιχα πόσο γρήγορα μπορείς να τα καταστρέψεις όλα.

Βλέποντας, διαβάζοντας, συζητώντας, κατανοώ ότι η Ελλάδα είναι - κι αν δεν είναι, κοντεύει - ένα πουκάμισο αδειανό, ένα κενό κουφάρι που απλά το τρώει πια λίγο λίγο το κύμα.

Άνθρωποι μάζεψαν τα πράγματά τους κι έφυγαν ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω τους. Πολλοί τους είπαν φυγόπονους, από την άλλη ποιος να κατηγορήσει ένα νέο άνθρωπο που βλέπει ότι αν μείνει πίσω θα χάσει πολλά και σπουδαία από τη ζωή όπως το να κάνει οικογένεια; Ή άλλοι βλέπουν αυτή την οικογένεια να πεινάει.


Άλλοι πάλι τριγυρνούν σα φαντάσματα, σαν ζωντανοί νεκροί. Δεν αντιδρούν σε τίποτα. Δεν τους ενδιαφέρει το παραμικρό. Ενώ άλλοι είναι ήδη φαντάσματα από τη θεραπεία που δεν είχαν να πληρώσουν και πέθαναν ή από τα αόρατα μακριά χέρια των αρχόντων που τους όπλισε τα χέρια.

Άδοξο τέλος για μια ένδοξη πατρίδα να πεθαίνει από εχθρούς εκ των έσω, και όχι πάνω στη μάχη. Να ξεψυχάει γιατί ο λαός της αποφάσισε να καταθέσει τα όπλα και στωικά να υπομείνει τη μοίρα του.

Τουλάχιστον μας άξιζε ένας καλύτερος θάνατος...


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου