Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ S-300 ΚΑΙ ”ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ”

ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ S-300 ΚΑΙ ”ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ”

Η εκτόξευση των πυραύλων S-300, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Πεδίο Βολής Κρήτης.

Μια βολή που πέρασε από ”σαράντα κύματα”, αφού παρά την απόφαση των τότε πολιτικών ηγεσιών Ελλάδας και Κύπρου, τον Οκτώβριο του 1999 πρωθυπουργός ήταν τότε ο εκλιπών Ανδρέας Παπανδρέου και πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Γλαύκος Κληρίδης [ο Ελληνοκύπριος πολίτικος ηγέτης που απεβίωσε πρόσφατα στις 15 Νοεμβρίου 2013] στο πλαίσιο του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματός Ελλάδας - Κύπρου, του 1998 ο Κληρίδης και ο μετέπειτα Έλληνας πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης εξαιτίας της ”τουρκικής προκλητικότητας” άλλα και πέραν του Ατλαντικού πιέσεων, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην εγκατάσταση των πυραύλων και να μεταφερθούν στο Πεδίο Βολής Κρήτης.

Δεν θα αναφέρω περισσότερα για το θέμα αυτό, πάρα μόνο να εκφράσω την ελπίδα τέτοιο εθνικό φιάσκο να μην επαναληφθεί, αν και προσωπικά πολύ το φοβάμαι, με τους κατά περιόδους ηγέτες του Ελληνισμού.


Όσοι και όσες θέλετε, μπορείτε να διαβάσετε τα παρακάτω άρθρα για το ιστορικό του θέματος, της εγκατάστασης των S-300 και την δοκιμαστική βολή.


Αθανάσιος Μανουσάκης


Perrier

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου