Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί η EmGoldex δεν είναι Πυραμίδα (Γενικές ερωτήσεις και απαντήσεις για το Δικτυακό Μάρκετινγκ)1.     Τι είναι το Network Marketing;

Το Network Marketing (μεταφράζεται : ‘Δικτυακή Εμπορία’) ή Multi Level Marketing – MLM (μεταφράζεται : Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ) είναι μια νέα σχετικά μέθοδος διακίνησης προϊόντων ή και προώθησης προγραμμάτων παροχής υπηρεσιών που βασίζεται στην ‘από στόμα σε στόμα’ διάδοσή τους με τη μεσολάβηση ανεξάρτητων συνεργατών και την απευθείας προώθησή τους στον καταναλωτή, χωρίς τη μεσολάβηση των παραδοσιακών ‘ενδιάμεσων φορέων’ της αγοράς (επίσημες αντιπροσωπείες, χονδρέμποροι, καταστήματα λιανικής, super-markets κλπ).

Έτσι, η τελική τιμή του προϊόντος ή της παρεχόμενης υπηρεσίας απαλλάσσεται από τα ποσοστά που θα πήγαιναν -όπως έχει καθιερωθεί εδώ και μερικούς αιώνες- σε όλους αυτούς τους ‘μεσάζοντες’ εμπορικούς φορείς, αλλά και από το κόστος της πανάκριβης πια στις μέρες μας διαφήμισης.

Τα χρήματα που θα ‘νέμονταν’ όλοι οι εμπορικοί και διαφημιστικοί φορείς (κάπου μεταξύ 50%, αλλά μέχρι και 80% της λιανικής τιμής του προϊόντος ή της παρεχόμενης υπηρεσίας!), οι εταιρίες Network Marketing (με σταθερά και προκαθορισμένα για την κάθε μια ‘Πλάνα Αμοιβών’), τα ‘μοιράζουν’ στους ανεξάρτητους συνεργάτες τους – ‘προωθητές’ των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους!

Έτσι, οι συνεργάτες μιας εταιρίας Network Marketing :

ΔΕΝ είναι ‘υπάλληλοί’ της, 
ΔΕΝ
αμείβονται με ‘μισθό’,
ΔΕΝ
είναι ‘ασφαλισμένοι’ από την εταιρεία,
ΔΕΝ
εργάζονται με συγκεκριμένο ΩΡΑΡΙΟ, αλλά, ΟΣΟ θέλουν, ΟΠΟΤΕ θέλουν και ΑΝ θέλουν, και επομένως, είναι : 

ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ - ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΝΕΜΟΝΤΑΙ τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ που τους αποδίδει η εταιρία MLM με μορφή ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, σύμφωνα με το ‘Πλάνο Αμοιβών’ της και ανάλογα πάντα, με τους ΤΖΙΡΟΥΣ και τις ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ που απέφερε στην εταιρία η δραστηριότητα των Συνεργαζομένων Μελών της Ομάδας του καθενός -συνολικά- τον προηγούμενο μήνα.

2. Είναι το Δικτυακό Μάρκετινγκ πυραμίδα;

Είναι μια συνηθισμένη ερώτηση με μονολεκτική απάντηση : ΟΧΙ. Το Network Marketing βασίζεται στην ανάπτυξη ΔΙΚΤΥΟΥ και δεν έχει καμιά σχέση με παράνομες ‘πυραμίδες’, ‘αεροπλανάκια’ κλπ. Και η εξήγηση είναι απλή :

• Τα χρήματα που δίνονται στην εταιρία Δικτυακού Μάρκετινγκ έχουν απτό αντίκρισμα : κάποιο προϊόν ή υπηρεσία. Μπορεί να είναι κάποιο προϊόν διατροφικό, προσωπικής φροντίδας, καλλυντικό ή υπηρεσία εκπαίδευσης Internet Marketing - ουσιαστικά οτιδήποτε μπορεί να προωθείται μέσω άμεσης πώλησης. 

• Οι περισσότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται με αυτό το σύστημα, έχουν ζωή δεκαετιών. Εάν ήταν σχήματα εξαπάτησης θα είχαν καταρρεύσει προ πολλού. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η Forever Living Products ιδρύθηκε το 1978, η Oriflame το 1967 και η Avon το 1886! 

• Οι εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ δραστηριοποιούνται παγκόσμια σε δεκάδες χώρες, με διαφορετική νομοθεσία η κάθε μία. Ενδεικτικά η Forever Living Products μέχρι το τέλος του 2009 δραστηριοποιείτο σε 140 χώρες, η Oriflame σε 59 και η Avon σε πάνω από 140 χώρες. 

• Στα σχήματα πυραμίδας, χρήματα βγάζουν όσοι βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας. Αντιθέτως, στις περισσότερες εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ χρήματα βγάζουν όσοι εργάζονται και είναι παραγωγικοί.

• Ο ‘μύθος’ - που οφείλεται στην άγνοια ή τον αρνητισμό κάποιων για κάθε τι καινούργιο (όπως είχε συμβεί με το φραντσάιζ) - ότι ‘οι τελευταίοι’ του Δικτύου πληρώνουν (ή δουλεύουν), για να πληρώνονται οι πρώτοι, καταρρίπτεται ολοσχερώς, και με μόνο το δεδομένο, πως ο ΚΑΘΕ Δικτυωτής - χωρίς καμιά εξαίρεση - είναι ο ΠΡΩΤΟΣ (ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ), της Ομάδας του ΔΙΚΟΥ του Προσωπικού Δικτύου, ανεξάρτητα από τον ‘αριθμό’ Επιπέδου -της ‘ΑΝΑΔΟΧΗΣ’ Γραμμής- στο οποίο έχει εγκατασταθεί, με την Εγγραφή του !!!

• Αν ήταν παράνομες πυραμίδες τα δίκτυα εταιριών όπως οι Forever Living, Amway, AquaSource, Herbalife, LR International, Nutrimetics, Tahitian Noni, Oriflame, FM κλπ, θα ήταν έκνομες και οι κυβερνήσεις των 200 περίπου χωρών, στις οποίες αυτές - και χιλιάδες άλλες εταιρίες MLM - δραστηριοποιούνται (με Γραφεία, Αποθήκες, Εγκαταστάσεις, Προσωπικό, Φορολογικά Μητρώα και Απόδοση Φόρου Εισοδήματος, κλπ.), εδώ και στα 40 περίπου χρόνια (ανάμεσα σ' αυτές, και η Ελλάδα!).

• Νόμιμη θεωρείται μια εταιρία Network Marketing - MLM, όταν διαθέτει ΠΡΟΪΟΝ, είτε Υλικό, είτε Άϋλο (Παροχή Υπηρεσίας π.χ.), και αμείβει τους Συνεργάτες της με Προμήθειες επί των Εισπράξεων, που πραγματοποιούνται από την Επιχειρηματική Δραστηριότητα των Μελών του Δικτύου της.

Αντίθετα, ΠΑΡΑΝΟΜΟ θεωρείται το ‘Δικτυακό Οικονομικό Σχήμα’, όταν ΔΕΝ υπάρχει προϊόν ή παρεχόμενη υπηρεσία, αλλά γίνεται αλυσιδωτή διακίνηση χρημάτων από χέρι σε χέρι με ΑΔΙΑΦΑΝΗ -συνήθως μεγάλα- ΚΕΡΔΗ για τους Εκκινητές του Σχήματος, αλλά και μεγάλες ΑΠΩΛΕΙΕΣ, για τα θύματά τους, όταν για κάποιο λόγο, συνήθως με την αποκάλυψη της απάτης από την Έννομη Τάξη, διακοπεί η αλυσίδα (π.χ. ‘πυραμίδες’ Αλβανίας).


3. Πώς λειτουργεί ένα Δίκτυο MLM; 

Το MLM (είναι τα αρχικά του Multi Level Marketing) είναι μια άλλη ονομασία του Network Marketing, που -όμως- επεξηγεί τον τρόπο με τον οποίο δομείται το Δίκτυο των Συνεργατών. Η ανάπτυξη του Δικτύου γίνεται με τη διαρκή προσθήκη πολλαπλών επιπέδων (Levels).

O κάθε Δικτυωτής πληροφορεί κάποιον φίλο του σχετικά με την Επιχείρησή του. Του εξηγεί -με όλες τις λεπτομέρειες- ό,τι έχει σχέση με τα προϊόντα (ή τις υπηρεσίες) που προωθεί, και τα πλεονεκτήματα που θα έχει εκείνος αν αποφασίσει να γίνει Συνδρομητής (ή Πελάτης) της εταιρίας με την οποία συνεργάζεται, πολύ δε περισσότερο αν αποφασίσει να γίνει κι αυτός ‘Συνεργάτης’ της εταιρίας και Μέλος του Δικτύου του.

Για να είναι ΔΙΚΑΙΗ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ η ΔΙΑΝΟΜΗ των ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ στα Μέλη του Δικτύου, η κάθε εταιρία MLM έχει καταρτίσει ένα Σχέδιο (Πλάνο) Αμοιβών, που ορίζει μέχρι πόσων επιπέδων -του Προσωπικού Δικτύου του- ΤΖΙΡΩΝ (Εισπράξεων) ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, αποδίδει κάθε μήνα στον κάθε Δικτυωτή. 


4. Τι είναι το 'Παθητικό Εισόδημα' (Passive Income); 

‘Παθητικό εισόδημα’ έχουμε, όταν ο δημιουργός ή παραγωγός ενός έργου, έχει πάψει να ασχολείται με αυτό -από τη στιγμή που το ολοκλήρωσε- και εξακολουθεί να πληρώνεται γι’ αυτό, για πάρα πολλά χρόνια ακόμη, ίσως και για όλο το υπόλοιπο της ζωής του, εισπράττοντας δικαιώματα (συχνά και μετά τον θάνατό του, οι κληρονόμοι του). Παθητικό εισόδημα π.χ. λαμβάνουν οι ασφαλιστές, καλλιτέχνες, συγγραφείς, εφευρέτες κλπ. 

Με Παθητικό εισόδημα αμείβονται -κατά κανόνα- και οι Δικτυωτές MLM (εφ’ όρου ζωής και μεταβιβάσιμο στους κληρονόμους τους), όταν το Δίκτυό τους έχει αναπτυχθεί αρκετά και δεν απαιτεί τίποτε άλλο πια, παρά μόνο ‘συντήρηση’. 


5. Πόσο γρήγορα θα βγάλω χρήματα;

Είναι μια συχνή ερώτηση, που δυστυχώς δεν έχει μια συγκεκριμένη απάντηση. Υπάρχουν άτομα που έχουν βγάλει ικανοποιητικό εισόδημα μέσα σε ένα 3μηνο, σε ένα 6μηνο, σε ένα έτος και άλλα ποτέ. Προφανώς υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να συνεκτιμηθούν.

Μερικοί παράγοντες είναι : το προϊόν που προωθείτε, το σύστημα bonus της εταιρίας, τα κίνητρα, αλλά ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η αποτελεσματική επένδυση του χρόνου. Όσο γρηγορότερα κάποιος αρχίσει να προωθεί με μια σωστή μέθοδο την επιχειρηματική ευκαιρία της εταιρίας του Δικτυακού Μάρκετινγκ που εκπροσωπεί, τόσο πιο γρήγορα θα δημιουργηθεί ικανοποιητικό εισόδημα. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό, θα παίξει ένας ικανός ανάδοχος, ο οποίος θα σας συστήσει στην εταιρία και θα σας εκπαιδεύσει γρήγορα και αποτελεσματικά.


6. Μπορώ να το κάνω δοκιμαστικά;

Όπως σε κάθε εργασία μπορείτε να το κάνετε δοκιμαστικά. Και όπως σε κάθε δουλειά, αυτό είναι η μεγαλύτερη συνταγή αποτυχίας. Φυσικά, δεν θα αφήσετε την κύρια εργασία σας, ώστε να εργαστείτε σε μια εταιρία Δικτυακού Μάρκετινγκ (εκτός και εάν δεν σας πειράζει να μείνετε κατά πάσα πιθανότητα χωρίς σταθερό εισόδημα για κάποιους μήνες). Σχεδόν καμία εταιρία δικτυακού marketing δεν απαιτεί να εργάζεστε συγκεκριμένες ώρες την εβδομάδα, από την άλλη όμως χρειάζεται κάποια στοιχειώδης δέσμευση από την πλευρά σας. Χρειάζεται να αφιερώνετε συγκεκριμένες ώρες (που θα επιλέξετε εσείς το πόσο και το πότε) κάθε εβδομάδα. Αυτές συνήθως κυμαίνονται από 3-5, για εισόδημα που αντιστοιχεί σε μερικής απασχόλησης εργασία, ή έως και 15 ώρες ανά εβδομάδα, για εισόδημα που αντιστοιχεί σε καλοπληρωμένη εργασία πλήρους απασχόλησης. Επίσης χρειάζεται να δεσμευτείτε για τουλάχιστον ένα χρόνο. Αυτό το χρόνο θα εκπαιδευτείτε και θα χτίσετε το δίκτυό σας.

7. Τι θα σκεφτούν οι φίλοι μου, όταν μάθουν τι δουλειά κάνω;

Γιατί θα πρέπει να ‘ντρέπεται’ κάποιος, αν αρχίσει να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με ένα ΝΕΟ τρόπο εμπορίας, ασυνήθιστο και άγνωστο για πολλούς μέχρι σήμερα; 

Έχετε δοκιμάσει κάποια προϊόντα -και είστε ενθουσιασμένοι με αυτά- ή χρησιμοποιήσατε κάποιες υπηρεσίες που μια εταιρία παρέχει με πολύ καλή εξυπηρέτηση και χαμηλές χρεώσεις, και σκεφτήκατε πως και οι φίλοι και οι γνωστοί σας ίσως να ενδιαφέρονταν να τα δοκιμάσουν; 

Αν θελήσουν να τ’ αγοράσουν κι εκείνοι, ασφαλώς δεν θα απαιτήσουν να τα προμηθευτούν ‘δωρεάν’, αφού κι εσείς δώσατε χρήματα (πολλά ή λίγα, δεν έχει σημασία) για να τα αγοράσετε! 

Σκέφτεστε μήπως, επειδή από τα χρήματα που θα εισπράξει η εταιρία για την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών από τους φίλους σας, θα λάβετε εσείς κάποια προμήθεια, θα ‘κατηγορηθείτε’ γι' αυτό; 


Μήπως κι εκείνοι δεν θ' αρχίσουν να λαμβάνουν προμήθειες, όταν αρχίσουν την εκπληκτική αυτή επιχείρηση που τους προτείνετε; 

Άλλωστε, δεν πρέπει να γνωρίζετε και κανένα γύρω σας που να προσφέρει διάφορα αγαθά ή κάποιες υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ !!! 

Για ποιον λόγο λοιπόν θα πρέπει να ‘ντρεπόμαστε’ που η εταιρία θα μας ανταμείψει με κάποια από τα χρήματα που εισέπραξε μετά τη δική μας 'διαμεσολάβηση';

Και γιατί να ‘ντρεπόμαστε’ που προσφέρουμε σε αγαπητά μας πρόσωπα εκλεκτά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και -το κυριότερο- την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια επιχειρηματική πρόταση για την οποία θα μας ευγνωμονούν για όλη τους τη ζωή;


Συμπερασματικά :

Με τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα της EmGoldex :


1.     Δεν παράγεται εύκολο κέρδος. Πρέπει στοιχειωδώς να εργαστείς.
2.    Δεν είναι τζόγος. Πρέπει να μάθεις καινούργια πράγματα.
3.    Δεν σου χαρίζει κανείς χρήματα. Τα κερδίζεις με την εργασία σου.
4.    Δεν πληρώνεσαι χωρίς να κάνεις τίποτε. Δεν έχει βρεθεί ακόμη τέτοιο σύστημα.

Αλλά :

1.     Μπορείς να χτίσεις πολύ σύντομα μια πηγή διαρκούς εισοδήματος το ύψος του οποίου θα καθορίσεις ΕΣΥ και όχι κάποιοι άλλοι.
2.    Μπορείς να εργάζεσαι σε ωράριο που ΕΣΥ θα καθορίσεις και όχι άλλοι.
3.    Μπορείς να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες αυτής της δραστηριότητας αρκεί ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ.
4.    Μπορείς να βοηθηθείς και στη συνέχεια να βοηθήσεις ανθρώπους να πετύχουν και να χαμογελάσουν.
5.    Μπορείς να κερδίσεις τα πρώτα 1.040€ σε 1-2 εβδομάδες και 3.500 ευρώ σε 3 με 4 μήνες από τη στιγμή που θα αρχίσεις να εργάζεσαι.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!!

Δικό μας Σχόλιο : Το άρθρο μας το έστειλε ένας φίλος του Blog και δεν μας είχε γράψει από που το αντέγραψε ή αν είναι δικό του και γι' αυτό αν το αναγνωρίσει ο συντάκτης του ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη που δεν έχουμε βάλει την πηγή και παρακαλούμε να μας στείλει mail για να την προσθέσουμε. Ευχαριστούμε.

Related Posts :1 σχόλιο: