Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Πανικός με τον ιό που έχει χτυπήσει στο Facebook. Τι είναι...


Τις τελευταίες ώρες το facebook, ιδιαίτερα τους Έλληνες χρήστες, έχει κατακλυστεί από μηνύματα σχετικά με έναν ιό ο οποίος μεταδίδεται μέσω συμπιεσμένου αρχείου, σε μορφή ΖΙΡ.

Το μήνυμα έχει διαφορετικές εκδοχές, όλες όμως καταλήγουν σε Zipαρισμένο αρχείο. Ενδεικτικά, το περιεχόμενο κάποιων από τα εν λόγω μηνύματα ήταν :

"kala eisai xazi?????
ti einauta pou anevazeis edo"

"kapoios exei kanei profil" ... "kai exei anevasei fotografies sou!! 1 esy eisai?"

"xaxa!! des ton vlaka ton giorgo..."

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πρώτες πληροφορίες που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει η ομάδα του 
SecNews, με την οποία το planet-greece έχει αγαστή συνεργασία, φαίνεται ότι πρόκειται για Java malware (επέκταση Jar) το οποίο εκτελείτε εντός του JVM (Java virtual machine) μέρος του JRE (Java Runtime Environment).


Τα παιδιά του SecNews προσπαθούν να αναλύσουν το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί ο συγκεκριμένος ιός και σύντομα θα μας έχουν τις πολυπόθητες απαντήσεις. 

Καλό είναι για τους χρήστες που έχουν λάβει, πάντως, αυτού του είδους το μήνυμα, να μην κατεβάζουν το αρχείο, ούτε να το ανοίξουν, γιατί μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον υπολογιστή ή ακόμη και στον λογαριασμό τους τόσο στο facebook όσο και στα mail.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου