Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΕΝΝΟΙΩΝ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (VIDEO)


Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για την προπαγάνδα και την διαστρέβλωση των εννοιών από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, εννοιών όπως η σεξουαλικότητα, η μετανάστευση, οι μειονότητες κλπ, πραγματοποίησε ο καθηγητής φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Αιγαίου Κωνσταντίνος Ρωμανός σε εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου “Παλαίχθων”.

Η εκδήλωση αυτή έλαβε χώρα στις 26 Νοεμβρίου και εμφανίζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς οι επιστημονικές εξηγήσεις που μας δίνει ο καθηγητής Ρωμανός δείχνουν μια διαφορετική οπτική των πραγμάτων, εντελώς διαφορετική από την κατεστημένη αφήγηση της πολιτικής ορθότητας που έχει αποσαθρώσει τα πάντα.

Αξίζει να την παρακολουθήσετε. Συγχαίρουμε τον σύλλογο “Παλαίχθων”  για την εκδήλωση που διοργάνωσε και τον αξιότιμο καθηγητή κ. Ρωμανό για την πολύ ενδιαφέρουσα κατάθεση της διαφορετικής αυτής οπτικής πάνω στα πράγματα, η οποία βασίζεται πάνω στην λογική και την γνώση.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου