Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χθες συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

Μεγάλη γιορτή για την λεβεντογέννα Κρήτη και για όλη την Ελλάδα η 1η Δεκεμβρίου, καθώς οι μνήμες της ένωσης ζωντανεύουν και έρχεται στο μυαλό μας η ιστορική 1η Δεκεμβρίου 1913, όταν ο πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος κι ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος ύψωσαν την Ελληνική σημαία στο λιμάνι των Χανίων.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΗΤΗ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!ΕΟΕ


Δικό μας σχόλιο : Δείτε και τις χθεσινές εκδηλώσεις για την μεγάλη Επέτειο που έγινε στα Χανιά παρουσία πλήθους κόσμου :


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου