Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

Έτσι υποδέχθηκε η πρωτεύουσα το 2014. Λίγα μέτρα από τις φιέστες, άστεγος στόλιζε το πεζοδρόμιό του

Έτσι υποδέχθηκε η πρωτεύουσα το 2014. Λίγα μέτρα από τις φιέστες,άστεγος στόλιζε το πεζοδρόμιό του

Λίγα μέτρα πιο πέρα από τις φαντασμαγορικές πρωτοχρονιάτικες φιέστες του Δημάρχου Γιώργου Καμίνη, οι άστεγοι της Αθήνας, υποδεχόντουσαν το 2014 προσπαθώντας να ζεσταθούν κουκουλωμένοι στις κουβέρτες που συμπολίτες μας τους έχουν προσφέρει.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, λίγες ώρες πριν την αλλαγή της χρονιάς, ο φωτογραφικός φακός του tsegkanews.gr απαθανάτισε τη συγκλονιστική εικόνα του άστεγου που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο της διασταύρωσης Ασκληπιού και Σόλωνος. Ο άστεγος, αναπολώντας τις ημέρες που ζούσε τις εορτές στο ζεστό σπίτι του, στόλισε με χριστουγεννιάτικα στολίδια τα χαρτόκουτα και το πεζοδρόμιο μπροστά από το ξενοίκιαστο μαγαζί, που πια αποτελεί τον χώρο που τον «φιλοξενεί».


Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα, είναι πως ο άτυχος άνδρας ένιωσε την ανάγκη να δηλώσει πως είναι Έλληνας, γράφοντας σε ένα κομμάτι χαρτόνι «Έλληνας άστεγος. Σας παρακαλώ.». Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζει να παρακινήσει τους διερχόμενους να τον βοηθήσουν, αφού τους υπενθυμίζει πως πια ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί στη θέση του. 

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2014. Η Ελλάδα της κρίσης και όχι της ανάπτυξης, όπως αρέσκονται κάποιοι να λένε…


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου