Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Αυτόν θα προτείνουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!


γράφει ο proedrikos

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece οι δύο εταίροι της συγκυβέρνησης φαίνονται να έχουν καταλήξει στο όνομα του υποψηφίου που θα προτείνουν για τον θώκο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Διαβάστε το όνομα...

Οι πληροφορίες του planet-greece προέρχονται από τα στρατηγεία των δύο κομμάτων. Το όνομα έχει ξαναπαίξει κατά το παρελθόν, μόνο που αυτή τη φορά, μετά από πολλές ζυμώσεις φαντάζει ως το μοναδικό που θα μπορούσε να ενώσει πολιτικές δυνάμεις απ' όλους τους χώρους στηρίζοντας την υποψηφιότητά του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, τα επιτελεία των Σαμαρά και Βενιζέλου εισηγούνται την υποψηφιότητα του Φώτη Κουβέλη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!


Η υποψηφιότητα αυτή εκτιμάται ότι μόνο θετικά έχει. Θα μπορέσει έτσι να ξαναβάλει από την πίσω πόρτα την ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, πολύ βουλευτές που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί θα τον στηρίξουν ενώ φαίνεται ότι το μαγικό νούμερο των 181 ψήφων από τη Βουλή δε θα είναι καθόλου ανέφικτος στόχος.

Όμως, το σενάριο αυτό βολεύει και τον ίδιο τον Φώτη Κουβέλη, αφού θα μπορέσει να απεγκλωβιστεί από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει μετά την αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό με αφορμή το λουκέτο στην ΕΡΤ και την δημοσκοπική κατρακύλα του κόμματος, στην οποία έχει περιέλθει τους τελευταίους μήνες.

Θα μπορέσει να απεγκλωβιστεί αναίμακτα από τις ομάδες που πιέζουν είτε για εκ νέου προσχώρηση στην συγκυβέρνηση ή ακόμη και στην πολιτική σύμπραξη με την "Ελιά" του ΠΑΣΟΚ, υπό νέο κομματικό σχηματισμό.

Προς το παρόν, ο ίδιος ο Φώτης Κουβέλης διεψεύδει οποιοδήποτε σενάριο. Ωστόσο η μη διάψευση (ούτε όμως και η επιβεβαίωση) από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δείχνουν ότι ο καπνός που βγαίνει μάλλον κάπου έχει και φωτιά.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου