Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην Τουρκία μπορούν αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για τις νέες διαπραγματεύσεις επίλυσης του Κυπριακού προβλήματος υποστήριξε σε αποκλειστική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νικος Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης αποκάλυψε ότι έστειλε επιστολή, εκτός από τον γ.γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν και στον ειδικό σύμβουλό του, τον Αλεξάντερ Ντάουνερ, σε μια προσπάθεια, όπως είπε, να τον επαναφέρει σε τάξη.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο ο Ντάουνερ συναντήθηκε με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, στα κατεχόμενα προκαλώντας την αντίδραση της Λευκωσίας που έκανε λόγο μεταξύ άλλων για ακύρωση του ψηφίσματος 550 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Ακόμη όπως τόνισε, βρίσκεται υπό μελέτη ένα σχέδιο για αντιμετώπιση του αδιεξόδου στο Κυπριακό.


Προσωπικά, αυτό που, ειλικρινά εύχομαι, είναι να μην υπάρξει καμία ”νεκρανάσταση” του απαράδεκτου σχεδίου Ανάν το οποίο ο κ. Αναστασιαδής, είχε υποστηρίξει κατά το δημοψήφισμα του Απριλίου 2004 και το οποίο απέρριψαν με συντριπτική πλειοψηφία 78% οι Ελληνοκύπριοι πολίτες, χάρη και στην σθεναρή άρνηση του αείμνηστου προέδρου Τάσου Παπαδόπουλου.

Άλλωστε ο σημερινός πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών του περασμένου έτους, είχε δεσμευτεί έναντι των Ελληνοκύπριων εκλογέων που με μεγάλη πλειοψηφία σε ποσοστό 57,48% τον εξέλεξαν στο ύπατο αξίωμα της χώρας του, ότι δεν πρόκειται να στηρίζει πρόταση νέου σχεδίου Ανάν, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά   είναι πλέον "νεκρό".

Για αυτό και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι πολιτικές ηγεσίες Ελλάδας και Κύπρου, ότι ο Ελληνισμός δεν αντέχει μια νέα προδοσία κι πολύ περισσότερο ένα νέο 1974.

Αθανάσιος Μανουσάκης


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου