Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ !!!

Vavel

Ενώ έχουμε εισέλθει πλέον στο νέο έτος, ο Πρωθυπουργός της μνημονιακής εξαρτήσεως και του ενταφιασμού των Ελλήνων, Α. Σαμαράς, στο πρωτοχρονι-άτικο διάγγελμά του υπεσχέθη ανάκαμψη «φως στον ορίζοντα» εντός του 2014 και άλλα… φαιδρά που μόνον σε πνευματικά καθυστερημένους απευθύνονται. 

Φυσικά και ο πρωθυπουργός γνωρίζει άριστα τι πράττει. 

Προκειμένου να θανατώσεις έναν οργανισμό, είναι προτιμότερο πρώτα να τον… αποκοιμήσεις, ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις…

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, κατά μέσο όρο ο Έλληνας σήμερα έχει επωμισθεί μέσω του εξωτερικού χρέους, ένα προσωπικό χρέος που υπερβαίνει τα 37.000 Ευρώ. 

Την ίδια ώρα, χώρες που διαθέτουν υπερπολλαπλάσια χρέη διαθέτουν πιστοληπτική ικανότητα 3Α ενώ τα ελληνικά ομόλογα χαρακτηρίζονται ως αναξιόπιστα…

Αυτό το γεγονός οφείλεται στους τρεις διεθνείς οίκους αξιολογήσεως και πιστοληπτικής ικανότητας, που είναι οι Standard and Poor, Moody's. 

Της υπαγωγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ και στην κηδεμονία της τρόϊκας, προηγήθηκε μία άνευ προηγουμένου «τεχνητή» υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητος της χώρας μας, υποβάθμιση η οποία έγινε εντέχνως με άκρως υποκειμενικά κριτήρια .........χάρη στην παραποίηση στοιχείων που εκπορεύθηκαν από την διαβόητη ΕΛΣΤΑΤ, όπως είχε καταγγείλει και το εξέχον στέλεχός της, η Ζ. Γεωργαντά.

Το σχέδιο αφαιμάξεως του εθνικού πλούτου της χώρας μας είχε ξεκινήσει από πολύ παλιά, από τότε που δόθηκαν εν μέσω της Εθνεγερσίας του 1821 τα περίφημα «δάνεια του αγώνα». Ωστόσο συστηματοποιήθηκαν όταν στις 6 Απριλίου του 1940 υπογράφθηκε η σύμβαση Cooper. 

Η σύμβαση αυτή, εκχωρούσε τη δικαιοδοσία σε 10 αμερικανικές εταιρίες διαχειρίσεως όλου του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας. Αυτή η σύμβαση έληγε τον Δεκέμβριο του 2010. 

Πριν την λήξη της, τον Μάϊο του 2010, ο Γ. Παπανδρέου-Μινέϊκο, φρόντισε και πάλι να αλυσοδέσει τη χώρα μέσω προσφυγής της στο ΔΝΤ, εναρμονιζόμενος πλήρως προς τις δεσμεύσεις του πατέρα του Α. Παπανδρέου, ο οποίος είχε αναλάβει ρητές δεσμεύσεις έναντι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, από τις 8 Αυγούστου 1974, όταν έλαβε ενίσχυση 100.000.000 δολάρια από την τράπεζα Chase Manhattan,  που είναι στην κυριότητα των Rockefellers.

Ποσό το οποίο του δόθηκε προκειμένου να δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην μυστική εκείνη συμφωνία την οποία υπέγραψε ο Α. Παπανδρέου, σε 7 της σημεία, γινόταν μνεία σε δεσμεύσεις που ήδη αναγνώριζε η (μελλοντική) κυβέρνηση Παπανδρέου! 

Και να σκεφθείτε ότι δεν είχε συγκροτηθεί το κόμμα του ΠΑΣΟΚ ακόμη ούτε καν στα χαρτιά, αλλά ο Α. Παπανδρέου συμφωνούσε εκ των προτέρων, ότι μόλις «αναρριχηθεί» στην κυβέρνηση θα πρέπει να ακολουθήσει και εφαρμόσει πιστά τα 9 σημεία τα οποία εμπεριείχε το συμφωνητικό... 

Επειδή πάντοτε στην πολιτική, στην ιστορία και στα παιχνίδια εξουσίας ελλοχεύει και ο αστάθμητος παράγοντας, ο κλονισμός της υγείας του Α. Παπανδρέου δεν του επέτρεψε να παραμείνει στην εξουσία επί μακρόν (τον Ιανουάριο του 1996 ανελάμβανε τα ηνία ο Κ. Σημίτης), οπότε το κληρονομικό δικαίωμα και συνάμα την υποχρέωση εκπληρώσεως των όρων της μακάβριας εκείνης συμφωνίας που υπέγραψε τον Αύγουστο του 1974 ο Α. Παπανδρέου, το έφερε ο διαβόητος Γ.Α.Π!

Την ΄Ανοιξη του 2010, μεθοδεύθηκε η υπαγωγή της Ελλάδας στο καθεστώς κηδεμονίας από το ΔΝΤ, διακήρυξη η οποία έγινε από τον τότε Πρωθυπουργό από το ακριτικό νησί Καστελόριζο. 

Η επιλογή του μέρους απ΄ όπου έγινε η εξαγγελία, δεν είναι τυχαία. Και αυτό γιατί το Καστελόριζο είναι ο «ομφάλιος λώρος» μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου. Εάν το Καστελόριζο περιέλθει στην τουρκική κατοχή, η ΑΟΖ του Καστελόριζου διαμοιράζει τον εθνικό κορμό σε δυο κομμάτια, και δίνει διέξοδο στην Τουρκία μέσω της ΑΟΖ  σε όλη τη Μεσόγειο....

Η διεθνοποίηση του τραπεζικού συστήματος υπήρξε μία σιωνιστική επινόηση των επικυριάρχων, ώστε όλες οι κεντρικές τράπεζες των χωρών ανά τον πλανήτη (πλην εκείνων του Ιράν, της Βορείου Κορέας και 1-2 ακόμη κρατών) να περιέλθουν στην οικογένεια Rothschild.  

Αφού πτώχευσαν τα μεγάλα κράτη του κόσμου, μέσω πολιτικών ηγητόρων που ήταν εγκάθετοί τους και διέπρατταν ατασθαλίες προκειμένου να οδηγήσουν τα κράτη να καταφύγουν στον διαρκή δανεισμό, ο δανειστής τους πλέον είναι ο κυρίαρχος. 

Αυτή την πραγματικότητα την είχε αντιληφθεί εγκαίρως πριν από 2 αιώνες ο μουσουργός Ριχάρδος Βάγκνερ υποστηρίζοντας ότι «οι πιστωτές των βασιλέων έχουν γίνει βασιλείς των πίστεων». Η πραγματική ιδιοκτησία όλων των περιουσιακών στοιχείων ανήκει πλέον στους πιστωτές, στους διεθνείς τοκογλύφους…

Ο πανεπιστήμων φιλόσοφος Αριστοτέλης είχε διακηρύξει χιλιάδες χρόνια πριν, ότι θα ήταν καταστροφικό αν κάποτε το ίδιο το χρήμα μετατρεπόταν σε εμπόρευμα.... Η παραγωγή του χρήματος είναι μια φθηνή σχετικά εργασία, αφού για να εκδοθεί ένα χαρτονόμισμα αρκεί η ύπαρξη χαρτιού, μελανιού και ο κατάλληλος εξοπλισμός, το κόστος του οποίου για οποιαδήποτε χώρα είναι αμελητέο. 

Πραγματικά μια επιχείρηση κατασκευής χρήματος θα είχε τεράστια περιθώρια κέρδους. Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα ο έμπορος-κατασκευαστής του χρήματος να αποκτήσει τεράστια οικονομική δύναμη και μοιραία κάποια στιγμή να επικρατήσει οικονομικά και κατ΄ επέκταση και πολιτικά πάνω σε όλους τους τομείς.

Στο πρώτο Σύνταγμα των Η.Π.Α., το πρώτο άρθρο του, αναφέρει τα ακόλουθα: "Το κογκρέσο θα έχει την εξουσία να εκδίδει νόμισμα και να καθορίζει την αξία του". Κάνει δηλαδή σαφές ότι την αρμοδιότητα για την έκδοση του απαραίτητου χρήματος για την λειτουργία της οικονομίας την έχει το κράτος. 

Το παραπάνω άρθρο του Συντάγματος σήμερα στις Η.Π.Α. δεν τηρείται. Η FED, η ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ, είναι μία ιδιωτική εταιρεία! Αυτό έχει σαν συνέπεια ο Αμερικανικός λαός να έχει χάσει τη δυνατότητα έκδοσης χρήματος. 

Το κράτος των ΗΠΑ εκδίδει ομόλογα, τα δίνει ως εγγύηση σε έναν ιδιωτικό τραπεζοχρηματικό φορέα, και ο ιδιώτης ακολούθως δανείζει τα χρήματα στον Αμερικανικό λαό εντόκως, εμπορεύεται δηλαδή το δικαίωμα εκδόσεως χρήματος το οποίο αν και ανήκε στο κράτος, αντισυνταγματικά του έχει εκχωρηθεί... Στο σημείο ακριβώς αυτό γίνεται αντιληπτή η σημασία του στόχου εκείνου που είχε προαναγγείλει ο Μέγιερ Ρότσιλντ λέγοντας «δώστε μου την δυνατότητα να τυπώνω το χρήμα και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους».

Ο πρόεδρος Κένεντυ δολοφονήθηκε γιατί υπέγραψε το προεδρικό διάταγμα 1110. Με αυτό το διάταγμα, επιχειρούσε να ανακτήσει επ΄ ωφελεία του κράτους των ΗΠΑ την δικαιοδοσία από τους σιωνιστές, να τυπώνει και πάλι το Κράτος το αμερικανικό δολάριο. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο οι ΗΠΑ θα απεγκλωβίζονταν από το καθεστώς πτωχεύσεως στο οποίο τις έχουν καθυποτάξει οι σιωνιστές. 

Όμως δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ ουσιαστικά πτωχευμένες. Πρώτα πτώχευσε η Αγγλία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Δανία, η Ολλανδία, η Γερμανία και το 1933 πτώχευσε η Αμερική. Επρόκειτο για τέχνασμα του διεθνούς σιωνιστικού τραπεζικού κεφαλαίου, ώστε το παγκόσμιο χρηματο-οικονομικό σύστημα να επιβάλλει τη βούλησή του. Τότε συγκέντρωσαν τεράστια χρηματικά ποσά και χιλιάδες τόνους χρυσού και έλεγξαν το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.

Οι διεθνείς τοκογλύφοι, οι παγκόσμιοι Σάϋλοκ έχουν ως τακτική το να δανείζουν σε κάθε κράτος τόσα χρήματα, ώστε να μην μπορεί να αποπληρώσει το χρέος που έχει δημιουργηθεί. Σήμερα η Αμερική χρωστάει δεκάδες τρις δολάρια, και πληρώνει κάθε χρόνο πάρα πολλά δισεκατομμύρια, σε ιδιώτες, στην FED των Μπερνάνκι, Γκρίνσπαν, Σόρος, Ρότσιλντ, Ροκφέλλερ, απλώς και μόνο επειδή τύπωσαν εκείνοι με προνομιακό δικαίωμα τα χρήματα της χώρας...

Το παγκόσμιο αυτό σύστημα διαθέτει και δικλείδες ασφαλείας. Ως προς την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο μία χώρα να επιδιώξει να εκδώσει δικό της νόμισμα σε δική της ανεξάρτητη κεντρική τράπεζα, προνόησαν και δημιούργησαν το ευρώ, ενέταξαν τη χώρα μας και τα λοιπά ευρωπαϊκά κράτη στη "ζώνη του ισχυρού ευρώ" και πλέον καμία χώρα-μέλος δεν μπορεί να ξεφύγει, αφού οι χώρες μέλη της Ε.Ε. συμφώνησαν να παραχωρήσουν την άδεια εκδόσεως χρημάτων στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που ελέγχεται από τους παγκόσμιους επικυρίαρχους…

Το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αποτελείται από τους διοικητές των κεντρικών τραπεζών των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης. Αυτό και μόνο το γεγονός δημιουργεί υπόνοια υπάρξεως μίας συμμορίας (που λέγεται ΕΚΤ) που έχει τοποθετήσει από ένα στέλεχός της σε κάθε χώρα-μέλος και έτσι ελέγχει και κατευθύνει τη διακίνηση του χρήματος σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι Διεθνείς Τραπεζίτες, ή παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ, ελέγχεται από έναν πολύ μικρό αριθμό ισχυρών παραγόντων. Ποιοι είναι αυτοί; Η δυναστεία Rothschild, η δυναστεία Schiff, η δυναστεία Warburg και η δυναστεία Rockefeller είναι μερικοί από τους μεγιστάνες του πλούτου, συνεπικουρούμενοι από παράγοντες  όπως ο Σόρος, ο Κίσινγκερ κ.α. Με επίκεντρο αυτό τον «σκληρό πυρήνα» δραστηριοποιούνται οι μεγάλοι τραπεζικοί κολοσσοί όπως η Goldman Sachs, η Morgan Stanley, η JP Morgan Chase, η Citigroup, η Bank of America και η Wells Fargo τους οποίους το σύνολο των ΜΜΕ αναφέρει κατά τρόπο «εξωραϊσμένο» ως «κερδοσκόπους» ή «αγορές».

Επιπλέον, υφίστανται η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η Παγκόσμια Τράπεζα και το Δ.Ν.Τ., τραπεζικοί θεσμοί παγκόσμιας εμβέλειας οι οποίοι διαδραματίζουν ρόλο «εγκεφάλων» των κεντρικών τραπεζών. Πρόκειται για ιδιωτικές εταιρίες που ελέγχονται από το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ και των οποίων αποστολή είναι ο συντονισμός των επιθέσεων που οδηγούν στη χρεοκοπία και στη φτώχεια τα έθνη.

Το τέχνασμα είναι απλό, αλλά ουσιαστικό: Συγκεκριμένα, η ΕΚΤ υπό την καθοδήγηση της παγκόσμιας τράπεζας, χαλαρώνει τα κριτήρια δανειοδότησης. Οι τράπεζες διαφημίζουν πιστωτικές κάρτες, δάνεια κατοικίας κ.λ.π. χωρίς αυστηρό έλεγχο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί πολίτες να λαμβάνουν δάνεια από την τράπεζα, να διοχετεύουν το χρήμα στην αγορά, με συνέπεια να υπάρχει ανάπτυξη και δουλειές, αναπτυσσόμενα φαινόμενα πληθωρισμού, ό,τι ακριβώς ίσχυε και στην Ελλάδα μέχρι το 2008.

Εν συνεχεία, με αφορμή κάποιο απρόσμενο δυσμενές οικονομικό γεγονός (Αμερική, βλέπε περίπτωση Leeman Brothers) η παγκόσμια κεντρική τράπεζα σκληραίνει τα κριτήρια δανειοδότησης, και οι τράπεζες επικαλούμενες αδυναμία να αντεπεξέλθουν στην κρίση και προβάλλοντας απαιτήσεις ρευστότητας, σταματούν να χορηγούν νέα δάνεια. 

Ενώ λοιπόν οι τράπεζες εισπράττουν τις δόσεις από τα δάνεια που έχουν ήδη δώσει αφ’ ενός και δεν χορηγούν νέα δάνεια αφ΄ ετέρου, στην ουσία αποστερούν το διαθέσιμο χρήμα από την αγορά και ενσκήπτει ύφεση (κρίση). 

Το αποτέλεσμα σήμερα στην Ευρώπη είναι το ίδιο με αυτό στην Αμερική, αφού για να λάβουν χρήματα οι χώρες-μέλη, εκδίδουν κρατικά ομόλογα (χρέος), τα δίνουν στις διεθνείς χρηματαγορές με τον ανάλογο τόκο και παίρνουν τα χρήματα… 

Και για να έρθουμε στα της Ελλάδος, η κρίση άρχισε το 2008 όταν το διεθνές τραπεζικό κατεστημένο διοχέτευσε στα ΜΜΕ την είδηση ότι η Leeman Brothers (την οποία οι ίδιοι ελέγχουν) έχει πρόβλημα και κινδυνεύει να καταρρεύσει. 

Οι μέτοχοι της εταιρείας στην περίπτωση αυτή έσπευσαν να πουλήσουν τις μετοχές τους για να μην καταστραφούν, γεγονός το οποίο προκάλεσε πραγματική πτώση των τιμών των μετοχών. Τότε, εμφανίσθηκε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και διακήρυξε ότι δεν θα επιτρέψει να χρεοκοπήσει η Leeman Brothers. Για να το επιτύχει όμως αυτό, χρέωσε τους αμερικανούς με ένα κολοσσιαίο ποσό, οπότε οι διεθνείς τοκογλύφοι έλαβαν μέσω ομολόγων τεράστια κέρδη προερχόμενα από τον Αμερικανικό λαό. Η Ευρώπη αγωνιά καθώς τα ελεγχόμενα από τους επικυρίαρχους ΜΜΕ κινδυνολογούν συνεχώς ότι θα υπάρξει μεταφορά της οικονομικής κρίσης από την Αμερική στην Ευρώπη.

Η ΕΚΤ έδωσε τότε οδηγίες στις τράπεζες να σταματήσουν να χορηγούν νέα δάνεια, ενώ παράλληλα επιδόθηκαν στην είσπραξη των παλαιών. ΄Ετσι το κυκλοφορούν χρήμα μειώθηκε στην αγορά, και η ύφεση αρχίζει... Την κρίση λοιπόν την κατασκεύασαν οι τράπεζες σε πλήρη αρμονία με τα ΜΜΕ.

Ο πληθωρισμός και η ύφεση λειτουργούν όπως η παλίρροια και η άμπωτη όπου κάθε φορά που τραβιούνται τα νερά, κάποιος χάνει την επιχείρησή του, το σπίτι του, τα χωράφια του. 

Τελικός σκοπός είναι να γίνουν οι τράπεζες απόλυτοι κυρίαρχοι της ιδιοκτησίας, στους οποίους κάποια στιγμή θα ανήκει όλη η γη, ο ορυκτός πλούτος, οι δημόσιες υποδομές. 

Για τον σκοπό αυτό επιβάλλουν δυσβάστακτα «χαράτσια» τα οποία τα «βαπτίζουν» τέλος ιδιοκτησίας, απελευθερώνουν τις κατασχέσεις μέσω τραπεζών κ.ο.κ, γενικά προωθούν μέτρα τα οποία καθιστούν την ατομική ιδιοκτησία δυσβάστακτη…

Η παγκόσμια οικονομική κρίση που βιώνουμε σήμερα δεν προκλήθηκε από εσφαλμένες ενέργειες και χειρισμούς. Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε εσκεμμένα από τους διεθνείς τοκογλύφους και θα ενταθεί, αναδεικνυόμενη ως πολύ χειρότερη από την κρίση του 1929. Στόχος είναι να προκληθεί παγκόσμια οικονομική ύφεση και γενικευμένο αδιέξοδο. 

Αφού επέλθει λοιπόν τεχνητό «χάος», τότε θα προβληθεί κατά κόρον και κατ΄ ουσίαν θα επιβληθεί σαν μοναδική λύση η δημιουργία Παγκόσμιου Νομίσματος, Παγκόσμιας Κεντρικής Τράπεζας και τελικά η συγκρότηση Παγκόσμιας Κυβέρνησης, προκειμένου να μην υπάρχουν «τριγμοί» και να επέλθει «σταθερότητα».

Πρόκειται για ένα σχέδιο αιώνων το οποίο τώρα υλοποιείται μεθοδικά και αποτελεσματικά, έχοντας γίνει πλέον ορατές ορισμένες πτυχές του. Το σχέδιο αυτό που έχει εκπονηθεί από το σιωνιστικό «ιερατείο» οδηγεί ολοταχώς προς παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία κατ΄ ουσίαν θα είναι μία στυγνή παγκόσμια δικτατορία.

Το σχέδιο αυτό δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί φυσικά δίχως τη συνέργεια των πολιτικών. Οι σημερινοί πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται ούτε εκπροσωπούν τα αληθινά συμφέροντα του λαού και της χώρας. 

Είναι πράκτορες των μεγαλοτραπεζιτών. "Βραχίονες" του σχεδίου είναι η διαφθορά, η εξαγορά, η εισροή λαθρομεταναστών για την εθνική αλλοίωση, η παντοειδής υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων και η αποβολή της εθνικής συνειδήσεως. 

Δεν φείδονται στο να διαθέσουν δισεκατομμύρια για αγορά αμυντικού εξοπλισμού, για αγορά πανάκριβων συστημάτων παρακολούθησης, για οτιδήποτε άχρηστο και ακριβό, για υπεράριθμες προσλήψεις, για διαφημίσεις κ.ο.κ. Θα σπαταλήσουν με μανία το δημόσιο χρήμα ώστε να οδηγήσει τη χώρα σε κατάσταση ανάγκης για ακόμα μεγαλύτερο δανεισμό, όπως και έπραξαν τόσες δεκαετίες...

Η συνωμοσία αυτή δεν αποκαλύπτεται ευρέως, διότι οι διεθνείς τοκογλύφοι με την δύναμη του χρήματος ελέγχουν έμμεσα ή άμεσα την πλειονότητα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά. ΄

Εχουν μηχανισμούς προπαγανδιστικούς, έργο των οποίων είναι να προωθούν στα ΜΜΕ τις πληροφορίες που εκείνα τα κέντρα επιθυμούν, ώστε να καθορίζουν την ανάδειξη των ιθυνόντων της εξουσίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, κινούμενοι αθέατα αλλά αποτελεσματικά...

΄Ερχονται μέρες τραγικές, υλοποιούνται καταστάσεις απεχθείς για τον Λαό και την Πατρίδα. Μπροστά σε αυτή την εφιαλτική προοπτική, μοναδική επιλογή εναντιώσεως στα σκοτεινά σχέδια των φορέων της παγκοσμιοποιήσεως, είναι η συνειδητή πολιτική ανυπακοή και η με κάθε τρόπο αντίσταση…

Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος

Εκδότης του Περιοδικού «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ»

Το διαβάσαμε από το : the secret real truth

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου