Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΣΚΑΡ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΠΥΡΑΜΙΔΑ!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤIΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ


Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών έχει αλλάξει το λογότυπό της, εισάγοντας ένα νέο, το λογότυπο Όσκαρ μπαίνει πλέον σε πυραμίδα το γνωστό σύμβολο των «πεφωτισμένων».

Στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας, το επίτιμο μέλος Chief Marketing Officer Χριστίνα Kounelias είπε ότι το νέο σχέδιο είναι  αποτέλεσμα δύο ετών η Kounelias δήλωσε, «Θέλουμε να οικοδομήσουμε κάτι που αντανακλά με ακρίβεια την κοινότητά  των καλλιτεχνών τα διαφορετικά ταλέντα τους και τη δημιουργική διαδικασία που εκπροσωπούν σε ένα ενιαίο όραμα. 
Εδώ είναι η προπαγάνδα σε βίντεο , όπου μιλούν για το πως γίνεται μια μετατόπιση στα φώτα της δημοσιότητας και τοποθετούνται πάνω από το αγαλματίδιο των Oscar. Το βίντεο ονομάζεται "Μια απλή λύση".

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου