Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤ. ΞΗΡΟ “ΝΕΚΡΟ Ή ΖΩΝΤΑΝΟ”. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ - ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ “ΓΕΡΑΚΙΑ” ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Δεν κρατάνε ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα για ένα “ελεύθερο δημοκρατι-κό” κράτος, όπως υποτίθεται είναι η Ελλάδα και όπως την κατάντησε ο υποτα-κτικός της Μέρκελ, “ταγματασφαλίτης” Σαμαράς.

Τα κοράκια και τα γεράκια του Αμερικανικού Πενταγώνου χύνουν αίμα και χολή για τις ελληνικές αρχές ασφαλείας και προειδοποιούν έμμεσα ότι εάν η ΕΛΑΣ δεν συλλάβει τον Ξηρό, θα αναλάβουν αυτοί. Όπως κατ’ επανάληψη έχουν κάνει στο παρελθόν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν.

«Μας ανησυχεί βαθύτατα ότι ο καταδικασμένος για πράξεις τρομοκρατίας Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος ήταν ένα βασικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, που σκότωσε πέντε υπαλλήλους της αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα, αγνοείται μετά από μια άδεια απουσίας από τη φυλακή όπου εξέτιε έξι διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης για δολοφονίες.


Συνεργαζόμαστε με Έλληνες αξιωματούχους σχετικά με την υπόθεση.

Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει τον Ξηρό και να τον στείλει στην φυλακή.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα είναι εταίροι στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε όλες τις μορφές της, και συνεργαζόμαστε στενά με τις ελλη-νικές αρχές για την αντιμετώπιση όσων χρησιμοποιούν τη βία για να επιδιώ-ξουν να επιτύχουν τους στόχους τους».

Οπως αναφέρει το mignatiou.com, παρά την εξάρθρωσή της 17Ν, οι Αμερι-κανοί τη «διατηρούν» στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων που δρουν σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Οι ΗΠΑ μαζί με το προτεκτοράτο τους, τους Γερμανούς οικονομικούς δολο-φόνους, πιέζουν και δρουν ανενόχλητοι στην αφύλακτη οικονομική ζώνη της Μπανανίας.


Blinko

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου