Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Υποβρύχια χωρίς ευστάθεια, άρματα δίχως βλήματα, πολιτικοί άνευ τιμής και λαός χωρίς μυαλό


του Στρατή Μαζίδη

Μια σειρά σκανδάλων και καταιγιστικών γεγονότων διαδέχονται το ένα το άλλο με κινηματογραφική ταχύτητα. Υποβρύχια, μίζες, στελέχη, επιχειρηματίες και χρήματα που όλοι μαζί αν μαζευτούμε, δε θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε ποτέ.

Μια χώρα που κατασκευάζει υποβρύχια δίχως ευστάθεια, δηλαδή πλεούμενα που δεν μπορούν να πλεύσουν.

Μετά παραλαμβάνει άρματα δίχως βλήματα.

Και στο τέλος μια σειρά πολιτικών, στελεχών, επιχειρηματιών και λοιπών σημαινόντων προσώπων που έλαμπαν εξωτερικά, αλλά βρωμούσαν στο περιεχόμενο.


Κοινός παρανομαστής όλων αυτών; Το χρήμα. Τα σκατολεφτά που κάποιοι ήθελαν κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα.

Και φυσικά κανείς μας δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν τόσα χρόνια ακούγαμε για διαπλοκή, σκάνδαλα και μίζες. Πάνω από 15 χρόνια τώρα έχουν εισαχθεί αυτοί οι όροι στην καθημερινότητά μας.

Όμως τι κάναμε για αυτό;

Τίποτε.

Γιατί;

Επειδή πέρα από όλα τα παραπάνω, είμαστε τελικά κι ένας λαός χωρίς μυαλό.Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου