Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ο Στουρνάρας αγνόησε για άλλη μια φορά τη δικαιοσύνη


Του Κώστα Βουκελάτου

Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει εδώ και ένα χρόνο ότι ο Στουρνάρας έχει τσακωθεί με την ηθική, την αξιοκρατία και την δικαιοσύνη. 

Καλώς ή κακώς ή κυρία Αναστασία Σακελλαρίου είναι μεταξύ των κατηγορουμένων στην υπόθεση των κόκκινων δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και η ηθική λέει ότι επιβάλλεται η παραίτηση της από διευθύνων σύμβουλος. Ο πρώτος που έτρεξε να την υπερασπιστεί είναι ο Στουρνάρας αγνοώντας ακόμα μια φορά τη δικαιοσύνη και θέλοντας να μας δείξει ότι δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του η λέξη δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια. 

Η δήλωση του ΥΠ.ΟΙΚ. εξερχόμενος από το Μαξίμου τα λέει όλα και δείχνει για ακόμα μια φορά ποιος είναι ο διώκτης των Ελλήνων, είπε λοιπόν ο Στουρνάρας "έχω πλήρη εμπιστοσύνη και σεβασμό στη Δικαιοσύνη αλλά έχω επίσης και πλήρη εμπιστοσύνη στην κ. Σακελλαρίου, στο ήθος της, στην επαγγελματική της κατάρτιση και κυρίως στη δουλειά που κάνει μέχρι τώρα". Κανένας σεβασμός από τον ΥΠ.ΟΙΚ. στο πόρισμα της δικαιοσύνης και άμεση παρέμβαση στο έργο της δείχνοντας ότι η κυρία Σακελλαρίου δεν πρέπει να πειραχτεί. 


Κανένας φυσικά δεν κατηγορεί την κ. Σακελλαρίου και δεν μπορεί να κάνει τον δικαστή αλλά όπως συμβαίνει σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις όταν κάποιος αξιωματούχος της κυβέρνησης κατηγορείται για οτιδήποτε και μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση με εισαγγελικό πολυσέλιδο πόρισμα η ηθική λέει ότι πρέπει να παραιτηθεί και δεν ηθικός οποίος παρεμβαίνει επιλεκτικά σε ορισμένες υποθέσεις και για ορισμένους ανθρώπους προσπαθώντας να επηρεάσει. 

Αλλά τι περιμένεις από κάποιον που χθες εξαίρεσε τα πούρα από τις αυξήσεις στην 0,5 λεπτών στα τσιγάρα;;;

Αυτό δείχνει για ακόμα μια φορά ότι η Ελλάδα δεν έχει Υπουργό Οικονομικών! Έχει απλά έναν διαπραγματευτή με την ΤΡΟΙΚΑ και για λογαριασμό της ΤΡΟΙΚΑ!! Τα αλλεπάλληλα καταστροφικά λάθη του και οι τύπου "εξαιρώ τα πούρα" παρεμβάσεις του δείχνουν μια τεράστια έλλειψη συνείδησης και αντίληψης του σωστού από το λάθος και έτσι κάνει τον πολίτη να γελάει και να κλαίει παράλληλα γιατί έχει να κάνει με αυτόν τον άνθρωπο.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου