Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΜΑΖΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΜΑΖΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ακόμη ένας εξωπλανήτης ανακαλύφθηκε μετά από δεδομένα που μελετούσε διεθνής ομάδα επιστημόνων. Το αξιοσημείωτο είναι πως πρόκειται για ένα πλανήτη σχετικά κοντά στην Γη (200 έτη φωτός η απόστασή του, από αυτήν) έχοντας ορισμένα του χαρακτηριστικά να είναι κοινά με αυτά της Γης.

Συγκεκριμένα τα δεδομένα που εξετάστηκαν από τους ερευνητές είναι από το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler (τα αποτελέσματα του τηλεσκοπίου αυτού είναι εντυπωσιακά, εδώ και πέντε χρόνια που λειτουργεί). Διαπιστώθηκε ότι σε απόσταση 200 ετών φωτός από εμάς υπάρχει ένας εξωπλανήτης με μάζα όσο αυτή της Γης.

Ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά του.


Ο πλανήτης έλαβε την κωδική ονομασία ΚΟΙ-314c και διαθέτει παρόμοια μάζα με τη Γη, με την διαφοροποίηση όμως ότι η διάμετρός του είναι 60% μεγαλύτερη.

Οι ερευνητές βεβαίωσαν πως πρόκειται για ένα πλανήτη αερίων που  διαθέτει μια πολύ μεγάλη και πυκνή ατμόσφαιρα.

Ο ΚΟΙ-314c περιφέρεται γύρω από ερυθρό νάνο, ολοκληρώνοντας μια πλήρη τροχιά κάθε 23 ημέρες.

Η θερμοκρασία του πλανήτη υπολογίζεται ότι αγγίζει τους 105 βαθμούς Κελσίου, δηλαδή είναι πολύ θερμός για τη φιλοξενία ζωής.

Η ανακάλυψη ανακοινώθηκε στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Αστρονομικής Εταιρίας που γίνεται αυτές τις μέρες στην Ουάσινγκτον.

Την ανακάλυψη έκαναν ερευνητές με επικεφαλής επιστήμονες του Κέντρου Αστροφυσικής Harvard-Smithsonian.

Mε εκτίμηση

ΜΥΘΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου