Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον. Απίστευτη δήλωση Σαμαρά που πλέον κατέληξε γελωτοποιός


του Στρατή Μαζίδη

Απίστευτη παραδοχή και ομολογία του Έλληνα (;) πρωθυπουργού μπροστά σε μικρόφωνα και κάμερες την ώρα που υποτίθεται ότι προΐσταται της Ευρώπης.


«Η Ελλάδα πέρασε απίστευτες δυσκολίες, έχασε βιοτικό επίπεδο που δεν έχει χάσει κανένας λαός από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο» σημειώνοντας παράλληλα πως το έγκλημα αυτό συνετελέσθη "συντονισμένα με τη βοήθεια της Ε.Ε.".

Μάλιστα κάπου αναφέρει και τη λέξη "τα καταφέραμε" πριν τη... συντονισμένη προσπάθεια με τη βοήθεια της Ευρώπης. 

Έλα στα σύγκαλά σου άνθρωπέ μου που παρουσιάζεις ως κατόρθωμα την φτω-χοποίηση και τον εξευτελισμό ενός ολόκληρου λαού με μια ιστορική διαδρομή που χάνεται στο βάθος των αιώνων.


Παρουσιάζεις ως κατόρθωμα τη φτώχεια και τη δυστυχία μας σε καιρό ειρήνης;

Τι καταφέραμε ρε Αντώνη; Να σου πω εγώ!

Μέτρα λοιπόν :

> να φύγουν εκατοντάδες χιλιάδες νέοι άνθρωποι στο εξωτερικό και να μη ξαναγυρίσουν

> να "αυτοκτονήσουμε" 5-6 χιλιάδες ανθρώπων

> να στείλουμε στην ανεργία 1.500.000 κόσμο

> να καταστήσουμε τη μεγαλύτερη μερίδα των ακόμη εργαζομένων εγκλωβισ-μένους σε δουλειές με τα μισά από όσα έπαιρναν και να τσακίσουμε τους συν-ταξιούχους

> να έχουμε σχολεία άλλοτε χωρίς βιβλία, άλλοτε χωρίς θέρμανση

> να χάνουν τις αισθήσεις τους παιδιά από την πείνα

> να μην έχουμε νοσοκομεία

> να πεθαίνει κόσμος από το κρύο 

Αυτά καταφέραμε. Α και κάτι ακόμη.


Πράσινοι και γαλάζιοι καταφέρατε να μην ανοίξει ούτε μύτη στον κομματικό σας στρατό του δημοσίου όπου όχι οργανισμός δεν έκλεισε, όχι επίορκοι και τεμπέληδες δεν έφυγαν, αλλά ούτε παράθυρο δεν έχει κλείσει.

Χέσε μας λοιπόν ρε Αντώνη... Δε γελάμε πια με τα αστεία σου.





Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου