Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ηλία Κασιδιάρη : Ποιους θέλει αντιπάλους του στην Αθήνα, η συμμαχία με τη Ρωσία και πότε «θα έμπαινε στην Τουρκία» (βίντεο)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ηλία Κασιδιάρη:Ποιους θέλει αντιπάλους του στην Αθήνα,η συμμαχία με τη Ρωσία &πότε «θα έμπαινε στην Τουρκία»(βίντεο)

Ο Εκπρόσωπος Τύπου και Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, μιλάει αποκλειστικά στο tsegkanews.gr και στη Μαρία Τσέγκα για την επικαιρότητα, τις προσεχείς εκλογές και τις κατηγορίες για τη δράση της Χ.Α.

Μιλάει για την απόδραση Ξηρού, την επικήρυξη, δηλώνει πως νιώθουν τρομοκρατικός στόχος και αποκαλύπτει πως η υπόθεση των δολοφονιών στο Ν. Ηράκλειο στην πραγματικότητα: «έχει μπει στο αρχείο, αφού ακόμα δεν έχει κληθεί ο αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης για να καταθέσει» και αποκαλεί ανεύθυνους, αλήτες & προδότες τους Παπούλια – Σαμαρά γιατί δεν έχουν στείλει ακόμα συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παιδιών.

Αποκαλύπτει ποιους θέλει για αντιπάλους του στις δημοτικές εκλογές, που θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα, αλλά και το όραμά του για την πρωτεύουσα. 

Δηλώνει πως η Χ.Α. έχει ικανά πρόσωπα να στελεχώσουν το δήμο, όπως και μια αυριανή κυβέρνηση, ενώ εάν οι επόμενες εθνικές εκλογές τους φέρουν στην αξιωματική αντιπολίτευση, υπόσχεται πως είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στο ρόλο αυτό.  


Άμεση συμμαχία με τη Ρωσία, δηλώνει πως θα είναι η επιδίωξη της Χ.Α. αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Απαντά επίσης, στο πως νιώθει που ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί στη φυλακή και μας αποκαλύπτει που αλλού έχει χρησιμοποιήσει την καραμπίνα που τον έχουμε δει να ποζάρει σε πολλές φωτογραφίες.

Δηλώνει επίσης :

«Θα βρουν κάποιον καμικάζι Αρεοπαγίτη και θα πει την τελευταία ημέρα, δεν κατεβαίνει η Χρυσή Αυγή»

«Μακάρι να φτάσουμε σε δίκη, θα είναι η μεγαλύτερη παρωδία. Θέλω να πάει σε δίκη, αλλά μη προτρέχουμε ας περιμένουμε το βούλευμα»


«Με airsoft θα το καταλύσουμε το πολίτευμα; Αν μπορούσαμε να καταλύσουμε το πολίτευμα με airsoft, τότε θα΄χα μπει στην Τουρκία τώρα»




Laura Ashley

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου