Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Chemtrails : Μύθος η Πραγματικότητα;


Τα Chemtrails είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα και συχνά τα όσα στοιχεία έχουμε στην διάθεση μας κινούνται στον χώρο της συνωμοσιολογίας. 

Ωστόσο, στο βίντεο παρουσιάζουμε τα πειράματα των Αμερικάνων στον Πόλεμο του Βιετνάμ με θύματα παιδιά τα οποία έχουν παραμορφωθεί απ' τα χημικά δηλητήρια που ψέκασαν.

Τι χημικά δηλητήρια ψεκάζονται;

Βάριο, αλουμίνιο και κάποια άλλα χημικά στοιχεία τα οποία ναι μεν αντιμετωπί-ζουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, αφού αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβο-λία με αποτέλεσμα η θερμότητα να περιορίζεται στο 30% της αρχικής ενέργει-ας αλλά σε ερωτήσεις προς τις Κυβερνήσεις... δεν απαντούν σε σχετικά ερωτή-ματα για την δράση των Αεροψεκασμών!


Αν πρόκειται για καλό σκοπό, τότε γιατί δεν ενημερώνουν τον κόσμο;

Στην Ελλάδα άρχισε να γίνεται γνωστό απ' το 2000+ όπως θα δείτε στο βίντεο σε σχετικά αποσπάσματα εφημερίδων και ερωτήσεων προς το Ελληνικό Κοινο-βούλιο, ερωτήσεις που μέχρι και σήμερα δεν έχουν απαντηθεί!

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου