Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Σχεδόν απαρατήρητα περνούν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών

aparatirita

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στις εθνικές κυβερνήσεις έπεσε παγκοσμίως σε ιστορικά επίπεδα σύμφωνα με το Edelman Trust Barometer (44%).

Ειδικά στις χώρες του λεγόμενου δυτικού κόσμου, εκεί που «αλωνίζουν» οι παγκοσμιοποιητές. Ακριβώς όπως έχει προβλεφθεί από την ιστοσελίδα μας στο άρθρο «Το τέλος της πολιτικής».

Η υπακοή των πολιτικών στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης έχει μειώσει την εμπιστοσύνη του κόσμου στους πολιτικούς και έχει απαξιώσει την έννοια της πολιτικής.

Έτσι αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν το πρόβλημα θα προσφέρουν και την λύση, η οποία θα αφορά σε μια παγκόσμια δήθεν συνεργασία των λαών υπό την εποπτεία των Μ.Κ.Ο. των οικονομικών οίκων του πλανήτη αλλά και των μεγά-λων «οικολόγων» τύπου Al Gore.

Άλλωστε η εμπιστοσύνη των πολιτών στις Μ.Κ.Ο. παραμένει σταθερή, σύμφω-να πάντα με το Edelman Trust Barometer.


Στην πραγματικότητα όμως αυτά οδηγούν στην εδραίωση παγκόσμια δικτατο-ρίας. Δεν θα βαρεθούμε να το υπενθυμίζουμε.

Οι περισσότεροι βέβαια αγνοούν την συγκεκριμένη πραγματικότητα και θα ξυπνήσουν απότομα, αφού οι αλλαγές δεν είναι πάντα προς το καλύτερο. 

Απαρατήρητες περνούν και προσπάθειες υπονόμευσης των ελληνικών συμφε-ρόντων, όπως η πρόσφατη διόλου τυχαία διαφήμιση της πολυεθνικής εταιρείας Ryanair, η οποία παρουσιάζει την σημαία της «Κρητικής Πολιτείας» με το αστέρι του Σουλτάνου ως αξιοθέατο, ίσως για αυτούς που «ορέγονται» ανεξάρ-τητη Κρήτη, έρμαιο των διεθνών συμφερόντων, και κατ' επέκταση διαμελισμέ-νη Ελλάδα σε περιφέρειες, όπως είχε ανακοινώσει ο George Papandreou και όλοι από κάτω χειροκροτούσαν.

Όλα περνούν απαρατήρητα ανάμεσα από κοιμισμένα πλήθη με δευτερεύουσες ανησυχίες. Ή μάλλον σχεδόν απαρατήρητα, μιας και κάποιοι «γραφικοί» επι-μένουν να ασχολούνται ακόμα και να ενημερώνουν τους συνανθρώπους τους.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου