Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Συνέντευξη σε σκοπιανική εφημερίδα έδωσε ο αντιπρόεδρος του εξτρεμιστι-κού μειονοτικού κόμματος «Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας», Οζάν Αχμέτογλου εξαγγέλοντας ότι “τουρκικό κόμμα θα κατεβάσει υποψήφιους στις αυτοδιοικη-τικές εκλογές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας”!

Συγκεκριμένα ο O. Αχμέτογλου τονίζει ότι : «Οι δημοτικές εκλογές θα λάβουν χώρα στις 18 και στις 25 Μαΐου. Θα γίνει εκλογή δημάρχων σε 325 δήμους στην Ελλάδα. Οι περιοχές της Κομοτηνής και της Ξάνθης, ως επί το πλείστον, κατοικούνται από την τουρκική μειονότητα, όπου υπάρχουν οκτώ δήμοι, εκ των οποίων στους τρεις ζούνε μόνο Τούρκοι και οι δήμαρχοι αυτό-προσδιορίζονται ως Τούρκοι».

Δηλαδή ο αντιπρόεδρος του κόμματος των πρακτόρων της Άγκυρας στη Θρά-κη, βάφτισε την μουσουλμανική μειονότητα «τουρκική», κατά παράβαση της συνθήκης της Λοζάνης, δίχως καμία αντίδραση από τις ελληνικές Αρχές.


«Τούρκοι πολίτες ζουν και σε άλλους δήμους στην ελληνική επικράτεια. Στην περιοχή αυτή, τη Δυτική Θράκη η τουρκική μειονότητα δεν έχει καμία πρόθε-ση να μποϊκοτάρει τις εκλογές. Η στρατηγική μας είναι να ακουσθεί η φωνή μας, η φωνή όλων των μειονοτήτων στην Ελλάδα, οι οποίες έχουν υποστεί διώ-ξεις κατά το παρελθόν. Εμείς έχουμε εκτεθεί σε πολιτική και οικονομική πίεση και σε διακρίσεις» συνέχισε ο Οζάν Αχμέτογλου.

Επίσης απαίτησε την άμεση ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, εκφράζοντας τις ίδιες ακριβώς θέσεις -όπως έχουν εκφρασθεί δια στόματος Ερντογάν- με εκεί-νες που προωθεί μεθοδικά το τουρκικό υπουργείο των Εξωτερικών και έχει αποδεχθεί ο υπουργός Εξωτερικών Ε. Βενιζέλος...

«Ζητάμε και επιμένουμε να επιλυθούν μια σειρά ζητημάτων. Πριν από όλα ε-μείς και οι άλλες μειονότητες θα πρέπει να εκπροσωπούνται αναλογικά με τον πληθυσμό, σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους τομείς της τοπικής αυτοδιοί-κησης και δεν θα αγωνιστούμε μόνο για τους τρεις δήμους που ανέφερα. 

Πρέπει να δούμε τι γίνεται και στις άλλες πόλεις, στην Αθήνα. Έτσι, οι Τούρ-κοι και οι Μουσουλμάνοι στην πρωτεύουσα δεν έχουν ούτε τζαμί ούτε κοιμη-τήριο. Αυτό δεν είναι ισότητα. Δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι η χώρα μας, ανα-μένουμε άμεσα λύσεις, είναι μια απαίτηση για τη δημοκρατία και την ανεκτικό-τητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρακτικά θέλουν να “μαντρώσουν” κατά το κοινώς λεγόμενο, το σύνολο των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα και να τους μετατρέψουν σε ψηφοφόρους του “τουρκικού” κόμματος. Μια εξέλιξη που είχε προδιαγραφεί από τον Τού-ρκο πρωθυπουργό Ρ. Τ. Ερντογάν που εξ ονόματός τους ζητούσε να κτιστούν όχι ένα αλλά πολλά τζαμιά στην Αθήνα.

Και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Γιατί αν οι Έλληνες μουσουλμάνοι είναι 150.000 και οι περισσότεροι είναι νομοταγείς, οι μουσουλμάνοι είναι κοντά στο 1 εκατ…

Οι  νέες αυτές προκλητικές απόψεις από εκπρόσωπο εξτρεμιστικού  κόμματος της μουσουλμανικής μειονότητας, όπως προκλητικά αυτοπροσδιορίζεται ως ”Τούρκος” ο ίδιος και οι ομοιδεάτες του κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης, αναδεικνύουν κατά απροκάλυπτο τρόπο τα σχέδια της Άγκυρας για πλήρη έλεγχο της περιοχής.

Με στόχο την δημιουργία καθεστώτος ”τύπου Κοσόβου” στην περιοχή, με στόχο την απώλεια της ελληνικής κυριαρχίας στην Ανατολική Θράκη.

Για αυτό και πρέπει να σημάνει ”συναγερμός” στην περιοχή, ώστε οι πολίτικες τοπικές  αρχές, Περιφερειακή αυτοδιοίκηση, τοπικοί δήμοι, μαζί με τοπικούς βουλευτές, ακόμα και με εκείνους που παρότι είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευ-μα, δεν παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια της Άγκυρας στην περιοχή, έτσι ώστε έσ-τω στο παρά πέντε να αποφευχθούν δυσμενείς εξελίξεις για την χώρα μας στο πολύ ευαίσθητο αυτό εθνικό ζήτημα.

Για αυτό και στην Αθήνα η κυβέρνηση με το υπουργείο εξωτερικών, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι παιχνίδια με την Θράκη δεν χωράνε και πρέπει η πε-ριοχή να ενισχυθεί όχι μόνο ως εδαφικό τμήμα της ελληνικής επικράτειας, αλ-λά και ως περιοχή που μπορεί να συμβάλει στην περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας, ιδιαίτερα τώρα στην περίοδο της δύσκολης για την Ελλάδα οικονομι-κής κρίσης στην περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας.

Γιατί η Θράκη δεν είναι απλώς ελληνική, είναι ίδια η Ελλάδα.

Αθανάσιος Μανουσάκης


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου