Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Σαμαράς σε βουλευτές : "Μπείτε στα καφενεία και ρίξτε δύο-τρεις "χειροβομβίδες" για τον ΣΥΡΙΖΑ για τον ΣΥΡΙΖΑ!"


Σύμφωνα με το enikos.gr :

«Αν έμπαινα εγώ σε ένα καφενείο θα έριχνα δύο-τρεις "χειροβομβίδες" για τον ΣΥΡΙΖΑ και θα τα έκανα μαντάρα. Έχετε επιχειρήματα, πείτε τα»,

ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή.

Όπως μετέδωσε η Χριστίνα Κοραή στον Real Fm, ο Πρωθυπουργός εξήγησε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σχέσεις με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.

Επίσης κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι συνεργάζεται με το κόμμα από τα κατεχόμενα της Βόρειας Κύπρου, λέγοντας χαρακτηριστικά :


«Αυτοί σκότωσαν Έλληνες.
Αν έκανε το ίδιο η Νέα Δημοκρατία, τι θα γινόταν; Θα έκαναν επανάσταση».

Ο Σαμαράς ζήτησε επίσης από τους βουλευτές να συνεργάζονται με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

«Κρατάτε ισορροπίες με το ΠΑΣΟΚ. Οι βουλευτές θέλουν στήριξη, μαζί κυβερνάμε», τόνισε.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου