Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Κωδικός» απαγωγή πολιτικού...


Σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, καθώς όλες οι πληροφορίες, αλλά και οι αναλύσεις των αρμόδιων κλιμακίων συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι οι τρομοκράτες ετοιμάζουν ένα εντυπωσιακό και αναβαθμισμένο χτύπημα εναντίον ανθρώπινου πλέον στόχου, μετά και τους φακέλους με σφαίρες που εστάλησαν χθες στο διοικητή της ΤτΕ, Γ. Προβόπουλο και στο δημοσιογράφο Γ. Πρετεντέρη.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, οι Αρχές ασφαλείας, αξιοποιών-τας στοιχεία της αντιτρομοκρατικής και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο προπαρασκευαστικών ενεργειών ακόμα και για απαγωγές πολιτικών προσώπων, αλλά και δικαστικών λειτουργών, σε μία προσπάθεια να αποδώσουν έντονο συμβολικό χαρακτήρα στις ενέργειές τους.

Οι Αρχές ασφαλείας εξετάζουν την πιθανότητα αυτή, καθώς εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι στους κόλπους των τρομοκρατικών ομάδων έχουν παρεισφρή-σει για τα καλά «σπεσιαλίστες» του είδους, Έλληνες και αλλοδαποί ποινικοί.


Όπως οι ταξιαρχίες. Πρόκειται για μεθόδους ανάλογες με εκείνες των Ερυθ-ρών Ταξιαρχιών τη δεκαετία του 1970, όταν οι τρομοκράτες απήγαγαν και δολοφόνησαν τον Ιταλό Πρωθυπουργό, Άλντο Μόρο.

Ήδη, καταγράφονται περίεργες κινήσεις επανόδου στην Αθήνα, Ιταλών και Γερμανών εξτρεμιστών, που μετά την έκτιση πολυετών ποινών φυλάκισης στις χώρες καταγωγής τους, είχαν έλθει στην Ελλάδα, αλλά απομακρύνθηκαν από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Παραπολιτικών», το τελευταίο διάστημα, ενισχύθηκε η φρούρηση 280 προσώπων «υψηλού κινδύνου» και παράλληλα πραγματοποιούνται περιπολίες έξω από τα σπίτια και τα γραφεία τους.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου