Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Περίεργες συμπτώσεις… Μήπως οδεύουμε σε ανατροπές;

νεα ταξη

Μέσα σε πολύ λίγες μέρες, είχαμε δύο τρομοκρατικά χτυπήματα μεγάλης έντασης στην Ρωσία, τρομοκρατικά χτυπήματα σε Αίγυπτο-Ελλάδα και ξεσπάσματα μεγάλων αποκαλύψεων για σκάνδαλα σε Ελλάδα και Τουρκία. 

Παράλληλα υπήρξαν μπαράζ δημοσιευμάτων που ανανέωσαν τις προσδοκίες για Greekexit.

Ας σταθούμε λίγο σε αυτά τα λίγα…

Ένας από τους βασικούς στόχους της Νέα Τάξης, είναι η διάλυση των Εθνών και η μετάβαση από Εθνικές Κυβερνήσεις στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Τα πρώτα πειράματα ξεκίνησαν με την δημιουργία Οικονομικής Κρίσης, την μετάδοση της στην Ευρώπη των Πολιτικών και Νομισματικών Δεινοσαύρων, τον εμβολισμό της Ευρώπης με την κρίση της Ελλάδας και την βοήθεια του Γιωργάκη.


Στην φάση που έχει ήδη ξεκινήσει, αποκαλύπτονται κατά απρόσμενο τρόπο, τα σκάνδαλα Πολιτικών και δημιουργούνται υποψίες για Πολιτικούς που ήταν στο απυρόβλητο όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που με βάση τις καταθέσεις Κάντα, πέτυχε να πείσει για την αγορά των F-16 αντί των F-15 που προωθούσε ο Έβερτ.

Τυχαία όλα αυτά; Αν μελετήσετε τα Πρωτόκολλα της Σιών (που πολλοί αποφεύγουν να τα διαβάσουν), θα δείτε ότι στην τελική φάση του σχεδιασμού των Σιωνιστών, οι Πολιτικοί που θα έχουν βοηθήσει στην εγκαθίδρυση της Παντοκρατορίας τους, θα αφανιστούν…. Και όπως βλέπουμε, ο κύβος ερρίφθη σχεδόν ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Τουρκία, όπου επίσης ταυτόχρονα τα ισχυρά κόμματα αντιμετωπίζουν σοβαρότατους τριγμούς στην λειτουργία τους.

Ίσως κάπως έτσι στήθηκε και το χτύπημα στον Γερμανό Πρέσβη. Το χτύπημα ήταν θεαματικό αλλά απόλυτα θεατρικό. Γιατί να στοχεύσουν να γαζώσουν την Οικία και όχι τον ίδιο τον Πρέσβη; Ίσως για να οδηγηθούν οι Κυβερνώντες να παίξουν ένα νέο θεατρικό ρόλο αποδοχής των εντολών της τρόϊκας. Ίσως για να βρουν ένα ακόμα καρφί κατά της Χρυσής Αυγής ή κατά του ΣΥΡΙΖΑ (σύμφωνα με την θεωρία των δύο άκρων…). Όμως η “θεατρική” παράσταση σύντομα θα μας δείξει γιατί στήθηκε… Παρακολουθώντας τις ειδήσεις θα πρέπει να αναμένετε, την μονοπώληση των δελτίων ειδήσεων στα ζητήματα των καταθέσεων Κάντα, στην τιμωρία Λιάπη (που όμως δεν μπήκε στη Φυλακή) και το χτύπημα στην οικία του Πρέσβη. Έτσι θα αποσιωπηθούν άλλα φλέγοντα θέματα….

Ας πάμε στην υπόθεση των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ρωσία. 

Ακολούθησαν τις αναταραχές στην Ουκρανία, όπου ο Μακ Κέϊν εμφανίστηκε να έχει ενεργή συμμετοχή. Τυχαίο; Όχι… Οι ταραχές δεν οδήγησαν σε εμφανή αποτελέσματα λόγω της έξυπνης Πολιτικής Πούτιν… Και να οι τρομοκρατικές επιθέσεις !!! Όπου όλως τυχαίως στην μία από αυτές είναι αναμεμειγμένοι οι Τσετσένοι, που όλως τυχαίως είναι Μουσουλμάνοι !!!

Με βάση τα ανωτέρω, είναι έντονη η αίσθηση που αποκομίζουμε, ότι ξεκινάει ένα νέο γαϊτανάκι αποσταθεροποιήσεως στην Γεωγραφική μας Ζώνη που θα επηρεάσει κατά βάση :

τις Χώρες Ελλάδα-Τουρκία (λόγοι γεωστρατηγικοί και ενεργειακοί), την Ουκρανία (για λόγους αντιπερισπασμού, έτσι ώστε να εμποδισθεί η επέμβαση της Ρωσίας στους σχεδιασμούς των Νεοταξιτών) την Ρωσία (με στόχο την πολιτική αποσταθεροποίηση στην Ρωσία).

Τέλος, να επισημάνουμε τις ξένες δημοσιεύσεις που μιλούν για greekexit και από αύριο θα πυκνώσουν με νέα δημοσιεύματα σχετικά με το κτύπημα στην οικία του Γερμανού Πρέσβη. Το όλο στήσιμο, παραπέμπει σε μια συμφωνημένη θεατρική παρωδία πίεσης του Ελληνικού Κοινοβουλίου για τα απαράδεκτα νομοσχέδια που θα φέρει σε ψήφιση η απαράδεκτη Συγκυβέρνηση.

Εν κατακλείδι, όπως φαίνεται μπαίνουμε σε μια Νέα Χρονιά, στην διάρκεια της οποίας θα ζήσουμε εντονότερα προβλήματα τόσο στην Χώρα μας, όπου το σύνθημα είναι η πλήρης εξαθλίωση των Ελλήνων (με την βοήθεια των Πολιτικών της Συγκυβέρνησης), αλλά και στην ευρύτερη περιοχή μας.

Ας μην ξεχνάνε οι Έλληνες, ότι σε ακραίες Κρίσεις, η Τουρκία στήνει πολεμικά επεισόδια. Μήπως τα προφητευθέντα από τον π. Ιωσήφ τον Βατοπεδινό, είναι πλέον κοντά στην υλοποίηση τους; Δεν σας φαίνονται ως πολύ μεγάλες οι συμπτώσεις που ζούμε;


BigFarm

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου