Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ

ΕΛΑΒΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Γ.Δ.

«O εξωτερικός δανεισμός σωσίβιο(;) για την κρίση» …και «υπόγειος» τρόπος χρηματοδότησης των εξοπλιστικών.

Καλημέρα (Καλησπέρα),

Στην χθεσινή ανάρτηση …«Τα εξοπλιστικά 1997 Σημίτη – Τσοχατζόπουλου σε ολοκληρωτικό οργασμό με μπόχα μίζας…» αναφέρονταν ότι το … "Που θα έβρισκαν τα λεφτά τα ΠΑΣΟΚοειδή(;) …θα το δούμε σε επόμενη ανάρτηση".

Ας διαβάσουμε λοιπόν τι έγραφε σχετικά «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» στης 20.11.1997, στο πρωτοσέλιδο …δίπλα ακριβώς από την αναφορά της στην κρίσιμη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ …την προηγουμένη μέρα (το σχετικό κείμενο, παρακάτω …με συνημμένη φωτο).

Επίσης σε άλλο άρθρο (σελ. 17) της εφημερίδας (φωτο) … την ίδια ημερομηνία !!! …με τίτλο, "Τρία μέτρα για την αγορά χρήματος" / Πράξεις swaps, εξωτερικός δανεισμός και εκδόσεις ομολόγων με ρήτρα ξένου συναλλάγματος» …διαβάζουμε και τρίβουμε τα μάτια μας!


Ανέλαβε εσύ Μπαρμπανίκο τον παραπέρα σχολιασμό …εγώ σταματάω εδώ …έχω ξεχάσει τα οικονομικά μου …τα σχετικά εγχειρίδια τα κατέβασα από την βιβλιοθήκη μου και τα πέταξα -κυριολεκτώ- στον σκουπιδοτενεκέ της γειτονιάς …και πες μου …πιστεύεις ότι «εκ συμπτώσεως» η εφημερίδα «είχε ανακατέψει» στο ίδιο φύλλο …τα άρθρα για τα εξοπλιστικά με αυτά για τον εξωτερικό δανεισμό;

Εγώ λέω όχι! …απλά δεν ήθελαν να γράψουν -τότε- ανοικτά …το -σήμερα- πανθομολογούμενο …ότι δηλαδή τα εξοπλιστικά χρηματοδοτήθηκαν με εξωτερικό δανεισμό …από τους ίδιους τους «μειζοδότες» προμηθευτές …επαυξάνοντας έτσι παράνομα και βρώμικα το δημόσιο χρέος.

[Κόφτο ...Αργύρη Ντινόπουλε (σήμερα στον ΣΚΑΪ) ...έχει δίκιο ο Ν. ο Μαριάς όταν μιλάει για επονείδιστη -πρόστυχη λέω εγώ- επαύξηση του δημοσίου χρέους! Αλλά με ποια Δικαιοσύνη;;;;]

«O εξωτερικός δανεισμός σωσίβιο για την κρίση»

Πρoς ομαλοποίηση της αγοράς (!!!!!)

Στην αγορά των μακροχρόνιων ομολόγων σταθερού επιτοκίου στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον των νομισματικών αρχών*, προκειμένου να διαμορφώσουν συνθήκες ταχύτερης ομαλοποίησης της αγοράς χρήματος.

Αναγνωρίζεται τώρα ότι η βάση της νομισματικής αναταραχής είναι η αγορά ομολόγων και σε αυτήν θα κατευθυνθούν τα μέτρα, με σκοπό να υπάρχουν υγιείς διέξοδοι για τους ξένους που ρευστοποιούν κρατικούς τίτλους λόγω ζημιών. Τούτο θα γίνει είτε με πράξεις ανταλλαγής παλαιότερων τίτλων με νέους υψηλότερης απόδοσης είτε με ευθεία αντικατάσταση αυτών μέσω της προσφυγής στον εξωτερικό δανεισμό.

Ήδη, το υπουργείο Οικονομικών** συνήψε δάνειο ύψους 1 δισ. μάρκων και βρίσκεται σε συνεννοήσεις για δεύτερο ύψους 1,2 δισ. δολ. Mε τις κινήσεις αυτές επιχειρείται η «κάλυψη» των ξένων επενδυτών, ώστε να μην επαναληφ-θεί, κατά τον προσεχή κρίσιμο Δεκέμβριο, με τις υψηλές δανειακές ανάγκες ύψους περίπου 2 τρισ. δρχ., το φαινόμενο της μαζικής πώλησης ομολόγων από ξένους οίκους. H κυβέρνηση θέλει να αποφύγει σε κάθε περίπτωση μια τέτοια εξέλιξη, η οποία θα παρέτεινε τον χρόνο διατήρησης των επιτοκίων σε υψηλά επίπεδα ή ακόμα και θα προκαλούσε νέο κύμα ανόδου. Ήδη, δέχεται τις συνέπειες της παρούσης ανόδου των επιτοκίων, η οποία ολοκληρώνεται με την ανακοίνωση αύριο από την Κτηματική Τράπεζα των νέων αυξημένων επιτοκίων για τα στεγαστικά δάνεια. (Σελ. 17)»

Άρχων των «νομισματικών αρχών» …του σκότους …του εβραϊκού δηλαδή ιδρύματος Rothschild …ήταν τότε ο Λ. Παπαδήμος, άνθρωπος του Σημίτη.

**  Στο υπουργείο Οικονομικών -ευρύτερα- "σκατζήδες" …συγγνώμη υπουργοί ήθελα να πω …ήταν ο Γιάννος ο κουμπάρος του σημερινού «σκατζή», αντάμα με τον Χ. Πάκτα, τον Α. τον Μπαλτά, τον Δρυός πεσούσης -χώρας- ξυλευόμενο …και τον «εδώ πολυφαγείο …ειδικό των swaps» … Νικόλα Α. Χριστοδουλάκη …«πολυτεχνίτη» σύντροφο της  καλο-πληρωμένης …εβροπαίας επιτρόπου των ψαριών και ταυτόχρονα …"ερημοσπίτη", ειδικό της αποδιοργάνωσης και της διάλυσης της οικονομίας της χώρας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Γ.Δ.


ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ

Το θέμα δεν είναι να αναλάβω εγώ ή εσύ για να αναλύσουμε ή να σχολιάσουμε. Το θέμα είναι αν υπάρχει δικαιοσύνη για να τους περιλάβει όλους και να τους αλλάξει τον αδόξαστο.

Οι ευθύνες του Τσοχατζόπουλου για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμά-των της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΗΜΙΤΗ, ως του καθύλην υπουργού, είναι αδιαμ-φισβήτητες και τεράστιες. Όμως δεν μιλάμε για την αγορά ενός κιλού οσπρίων χύμα, ένα λίτρο λάδι και ένα τέταρτο φέτα βαρελίσια. Μιλάμε για προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων, οι μίζες των οποίων καλύπτουν το 80% του αρχι-κού (πριν τη φούσκα του) επονείδιστου πραγματικού δημόσιου χρέους. Μιλάμε για τρισεκατομμύρια τότε δραχμές (μεταφρασμένα σε δις $ ή σε δις €).

Είχα πει πριν από καιρό, ΝΑΙ ο Τσοχατζόπουλος είναι ένοχος, αλλά εξίσου ένοχοι είναι ο Σημίτης και ολόκληρο το προδοτικό οικονομικό επιτελείο των καθηγητάδων υπουργών, και εξίσου ένοχοι είναι και οι εβραίοι δανειστές.

Τα συγκεκκριμένα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ δημοσιεύματα στην ίδια εφημερίδα την ίδια μέρα, αποδεικνύει ότι ήταν παγκοίνως γνωστό, ότι ενώ η χώρα είχα άδεια ταμεία, με τη σύμφωνη γνώμη ολόκληρου του υπουργικού συμβουλίου και φυσι-κά του τότε πρωθυπουργού Σημίτη, συνήφθησαν εξωπραγματικές συμφωνίες προμηθειών, παρόμοιες των οποίων δεν είχαν ξαναϋπογραφεί στο παρελθόν. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, αποδεικνύεται ότι εξεύρισκαν εύκολα δάνεια, για να καλύ-ψουν το κόστος προμηθειών, ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ.

Στις κρατικές προμήθειες, ο νόμος δεν υποχρεώνει τα αρμόδια κρατικά όργα-να (που δεν είναι μόνον ο Τσοχατζόπουλος και τα τακίμια του) και τις επιτρο-πές, να λαμβάνουν μερικές προσφορές για να κάνουν τις ταχυδακτυλουργίες τους. Ο νόμος υποχρεώνει τους πάντες κύριε Ρακιντζή, να έχουν πλήρη και σαφή εικόνα της αγοράς. Της πραγματικής αγοράς, για οποιοδήποτε εμπορεύ-σιμο διεθνώς είδος ή υπηρεσίας. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ότι ο Σημίτης ή ο Παπαντωνίου ή ο Χριστοδουλάκης ή οποισδήποτε άλλος υπουργός των κυβερ-νήσεων Σημίτη, δεν έβαζαν την υπογραφή τους επειδή είχε υπογράψει ή είχε εισηγηθεί ο Τσοχατζόπουλος, αλλά υπόγραφαν έναντι του ειδικού τους καθύ-λην μεριδίου ευθύνης και όφειλαν να γνωρίζουν τα πάντα ως προς τα πραγματι-κά κόστη των εξοπλισμών και δια τούτο έκαστος εξ αυτών έχει και από μια στρατιά συμβούλων.

Από την άλλη, οι δανειστές (ξένες σιωνιστικές τράπεζες) δεν είναι άμοιρες ευθυνών. Έδιναν δισεκατομμύρια $ ή €, με μια αρρωστημένη «ευκολία!!!!!!» Εδώ, ο κάθε έλληνας, έχει πάρει κάποιο ψωροδάνειο για να βάλει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του και η δανείστρια τράπεζα, για να τον χρηματοδοτήσει (δηλαδή να του δώσει δάνειο που δεν καλύπτει το 100% της δαπάνης απόκτη-σης κατοικίας) τον ξεσκίζει τον δανειολήπτη με υπερβολικές εγγυήσεις (υπο-θήκες σε ακίνητα περιουσιακά στοιχεία μεγαλύτερης αξίας) και αν δεν της φτά-νουν, απαιτεί να φασωθούν και τριτεγγυητές. Οι λογιστές και οικονομολόγοι ξέρουμε, ότι ανάλογες πρακτικές ισχύουν και για τη χρηματοδότηση επιχειρή-σεων, ΕΚΤΟΣ και αν ο διευθυντής του τραπεζικού υποκαταστήματος είναι βρομιάρης και λαδώνεται.

ΕΦΟΣΟΝ η τραπεζική πρακτική είναι γνωστή και επίσης γνωστό ήταν τοις πάσι, ότι τα κρατικά ταμεία το 1997 ήταν άδεια, τι εγγυήσεις λάμβανε το διεθνές σιωνιστικό τραπεζικό κατεστημένο, για να χορηγεί δισεκατομμύρια δάνεια στις σάπιες κυβερνήσεις Σημίτη???? Τις ελιές από τη σαφρακιασμένη μούρη του σιωνιστή πρωθυπουργού???? Μη τρελαθούμε τελείως και ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Και οι ξένοι τραπεζίτες δανειστές, ήσαν γνώστες και επομένως συνένοχοι στη κατασκευή του επονείδιστου Ελληνικού δημόσιου χρέους με τις υπερτιμημένες κατά 800% προμήθειες εξοπλισμών. Οι ξένοι τραπεζίτες δανειστές, γνώριζαν τα πάντα, καλύτερα από τον καθένα, εν γνώσει τους έδιναν και κρυφά δάνεια που δεν καταγράφονταν στα κρατικά βιβλία, μέχρι που καταχωρήθηκαν ετεροχρονισμένα τα 3 τελευταία χρόνια και διόγκωσαν το δημόσιο χρέος.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ) ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΤΥΡΑΝΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου