Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΙΔΡΥΜΑ Βίζενταλ (WIESENTHAL) ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Image

Το Simon Wiesenthal είναι ένα εβραϊκό ίδρυμα το οποίο συγκαταλέγεται στις ΜΚΟ με διεθνή εμβέλεια. Μέλη του είναι 400.000 περίπου εξέχοντα πρόσωπα της εβραϊκής πολιτικής και διανόησης, μεγάλοι εβραίοι επιχειρηματίες και οικονομικοί παράγοντες με παγκόσμια δράση.

Παλαιότερα δραστηριοποιούταν στο κυνήγι ναζί εγκληματιών πολέμου με μεγάλη επιτυχία. Σήμερα όμως έχει μετατραπεί σε ένα ίδρυμα επιβολής της ισραηλινής πολιτικής και άποψης της ιστορίας σε άλλες χώρες. Έχει μετατρα-πεί σε ένα κορυφαίο μοχλό προώθησης της σιωνιστικής πολιτικής, με κύριο όπλο την κατηγορία του αντισημιτισμού σε όσους διαφωνούν με τις πράξεις του Ισραήλ.

Συγκεκριμένα στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό έχει αναπτύξει μεγάλο ενδι-αφέρον με συνεχείς διαμαρτυρίες, αξιώσεις και απειλές (π.χ. ταξιδιωτική οδη-γία εναντίον της χώρας μας) στην εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση.

Μερικές από τις δράσεις του στη χώρα μας είναι οι εξής :


11 Οκτωβρίου 2002
Καλούν τον υπουργό Κ. Σκανδαλίδη να κλείσει τον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ιδιοκτησίας του ευρωβουλευτή Γ. Καρατζαφέρη. Χαρακτηρίζουν τον Καρατζάφέρη αντισημίτη επειδή δήλωσε ότι η ΜΟΣΑΝΤ κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις τις 9/11.

1 Δεκέμβριου 2003
Στέλνονται 15.000 email στον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ζητώντας την θέσ-πιση ημέρας μνήμης του ολοκαυτώματος στην Ελλάδα το οποίο κι πευχαίνουν. Επιπλέον κοινοποιούν ταξιδιωτική οδηγία εναντίον της Ελλάδος επειδή τη θε-ωρούν ρατσισική και αντισημιτική.

29 Δεκεμβρίου 2003
Καλούν την ελληνική τηλεόραση να προβάλλει ντοκυμανταίρ με το Ολοκαύτω-μα.

15 Μαρτίου 2004
Το ίδρυμα συγχαίρει τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή για την εκλογή του και τον καλεί να πάρει μέτρα εναντίον του ελληνικού τύπου που κατά τη γνώμη τους προωθεί τον αντισημιτισμό. Κατηγορούν την εφημερίδα Ελευθεροτυπία επειδή σε αυτήν έχουν γραφτεί εκφράσεις όπως "χάβρα Ιουδαίων", επειδή σε άρθρο της θεώρησε ιστορικά τεκμηριωμένα τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και επειδή έγραψε ότι οι Σιωνιστές κυβερνούν την Αμερική. Ακόμα κατη-γορούν την εφημερίδα Αυριανή για αντισημιτισμό επειδή χαρακτήρισε τον Κ. Σημίτη ως τον εβραίο που πήγε να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ. Τέλος κατηγορούν την ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή που δεν έγραψε την Ιερουσαλήμ για πρω-τεύουσα του Ισραήλ και τον συνθέτη Μίκυ Θεωδοράκη ο οποίος χαρακτήρισε τους Εβραίους σαν τη ρίζα του κακού.

16 Ιούνη 2004
Καλούν τον Κ. Καραμανλή να διώξει από την κυβέρνηση την υπουργό παιδείας Μ. Γιαννάκου επειδή συνεχάρη των πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη για την εκλογή του στην Ευρωβουλή.

22 Δεκέμβρη 2004
Καλούν τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή να πάρει κι άλλα μέτρα εναντίον του ρατσισμού στην Ελλάδα επειδή σε τοίχο στην εθνική οδό Αθηνών - Τρίπολης ήταν γραμμένο το σύνθημα "έξω οι Εβραίοι" !!!



Greek books

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου