Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η μεταπολίτευση έχει τελειώσει εδώ και 3 με 4 χρόνια.

Το βίντεο με την ομολογία Μπαλτάκου στον Ηλία Κασιδιάρη επιβεβαιώνει το προφανές· ότι δηλαδή η δίωξη της Χ.Α. είναι ξεκάθαρα πολιτική. Κι αυτό γιατί πρώτον, υπήρξε εντολή από το σιωνιστικό λόμπυ των Η.Π.Α., και δεύτερον, γιατί ο κίνδυνος πολιτικής και εκλογικής γιγάντωσης της ήταν δεδομένος.

Το πρώτο, άλλωστε, καταδεικνύει και η επίσκεψη προ ημερών αντιπροσωπείας της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής A.J.C., η οποία συναντήθηκε με κυβερνητικούς φορείς, τον Πρωθυπουργό Σαμαρά και με τον Τσίπρα. 

Σύμφωνα, επίσης, με καταγγελίες από τη μεριά της Χ.Α., ο Μπαλτάκος συναντιέται με το σταθμάρχη της C.I.A. στην Αθήνα. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν μαρτυρίες και καταγγελίες για προσπάθειες εξαγοράς βουλευτή και εμφάνισης ψευδομαρτύρων, οι οποίοι θα κατηγορούσαν για ποινικά αδικήματα μέλη της Χ.Α..


Είναι ξεκάθαρο το πόσο βρώμικο είναι το παιχνίδι της πολιτικής, το πόσο ήσσονος σημασίας για όλους αυτούς είναι το μέλλον του ελληνικού λαού, ενώ η προδοτική συμπαιγνία των κομμάτων της δεξιάς και της αριστεράς είναι πλέον πασίδηλη. Ο επιθανάτιος ρόγχος του ελληνικού πολιτικού συστήματος, ακούγεται από χιλιόμετρα μακριά. Αν δημοσιοποιηθούν όλα αυτά που έχουν στην κατοχή τους ο ένας για τον άλλον, τότε πάρα μα πάρα πολλοί από τους περιώνυμους των καναλιών και των πολιτικών θέσεων, θα ψάχνουν διαστημόπλοιο για να διαφύγουν σε άλλο γαλαξία.

Το ξοφλημένο παιχνίδι του πολιτικού συστήματος, που καθορίζει την τύχη της χώρας βάσει εντολών του εξωτερικού, μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Κατά τη γνώμη μας, η νεολαία της χώρας θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ΑΜΕΣΑ και να αναλάβει τις τύχες της στα χέρια της.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ !
ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ !

Γραφείο Τύπου ΕΟΕ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου