Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την τραγωδία με το Helios : «Είχε δοθεί εντολή ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ»!

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την τραγωδία με το Helios: «Είχε δοθεί εντολή ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ»!

Αποκαλύψεις για το αεροπορικό δυστύχημα με το Helios έγιναν στην εκπομπή «Απαγορευμένη Ζώνη» του Γιώργου Τράγκα.

Ο Ακριβός Τσολάκης, ο άνθρωπος που ερεύνησε τα αίτια της συντριβής του αεροπλάνου της Κυπριακής εταιρείας, αναφέρθηκε σε πτυχές της υπόθεσης που παρέμεναν άγνωστες μέχρι σήμερα.

Ο ειδικός πραγματογνώμων αεροπορικών ατυχημάτων υπογράμμισε ότι αν το αεροσκάφος κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο των Σπάτων, οι πιλότοι των F16 είχαν λάβει εντολή κατάρριψής του. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, είχε χαρακτηρίσει τα κρίσιμα εκείνα λεπτά ως τη χειρότερη στιγμή της ζωής του.

Ανέλυσε επίσης στα αίτια του δυστυχημάτος, ενώ εξομολογήθηκε ότι από τα 140 αεροπορικά δυστυχήματα που έχει ερευνήσει, αυτό του Ήλιος του έχει κόψει τον ύπνο.


Ο κ. Τσολάκης αναφέρθηκε και στο μυστήριο που καλύπτει το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών, εκφράζοντας την ανησυχία του για το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ούτε ένα κομμάτι από το αεροπλάνο. «Όταν βγουν όλα στη φόρα, θα μείνουμε κατάπληκτοι» είπε με νόημα.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο διερευνητής αεροπορικών ατυχημάτων, Φαίδων Καραϊωσηφίδης, λέγοντας ότι υπάρχει κακοδιαχείριση των πληροφοριών από τις αρχές της Μαλαισίας, ενώ τόνισε ότι κατά τη γνώμη του δεν στέκει το σενάριο περί κατάρριψης από τους Αμερικανούς λόγω της παρουσίας της Κίνας στην περιοχή.


Τέλος, ο εκπαιδευτής μηχανικών αεροσκαφών, Πέτρος Αθανασιάδης, υπογράμμισε ότι το Boeing 777 είναι ασφαλές αεροπλάνο για υπερατλαντικές πτήσεις, εξηγώντας ότι αν σβήσει ο ένας κινητήρας έχει περιθώριο 180 λεπτών για να προσγειωθεί σε κάποιο αεροδρόμιο.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου